'BİGG Erciyes' başvuruları başladı

Güncelleme Tarihi:

BİGG Erciyes başvuruları başladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2017 12:47

'BİGG Erciyes' başvuruları başladı

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA)- ERCİYES Teknopark’ın Bireysel Genç Girişim (BİGG) Erciyes' adını verdiği girişimcilere yönelik TÜBİTAK 1512 sermaye desteği programının 2017 yılı başvuruları başladı.
BİGG Erciyes başvuru süreciyle ilgili açıklama yapan Erciyes Teknopark A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Hidayet Kiraz, şöyle dedi:
"Ekonomiye katkı sağlayacak iş fikirlerinin hayata geçirilmesini amaçlayan TÜBİTAK 1512 Programı, kapsam ve süreç iyileştirmesiyle yeniden yapılandırılmış ve Bireysel Genç Girişim yani BİGG olarak tanımlanmıştır. BİGG programı ile girişimcilere yenilikçi fikirlerinin, teknoloji düzeyi yüksek ürünlere dönüştürebilmeleri adına destek verilmektedir. BİGG Erciyes programı, başvuruların alınması, incelenmesi, TÜBİTAK’a iletilmesi, programa dahil olacak girişimcilerin şeffaf ve adaletli bir biçimde seçilmesi, seçilen girişimcilerin konuyla ilgili eğitimler alması aşamalarını içermektedir. BİGG Erciyes programına; en az lisans programından 1 yıl içerisinde mezun olabilecek ve en son mezuniyet tarihi üzerinden 10 yıldan fazla süre geçmemiş, teknoloji ve yenilik odaklı fikir sahipleri başvuru yapabilirler."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!