Basketbol: Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Lig

Güncelleme Tarihi:

Basketbol: Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Lig
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2014 11:25

- Melikgazi Belediyesi Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Şahin: "Antrenör olarak koşan, basketbola hizmet veren Hakan Baydar'la yapılan görüşmeler neticesinde kendisi takımımızı daha ileriye taşımak için bizimle çalışmaya başladı"

Haberin Devamı

KAYSERİ (AA) - Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Lig ekiplerinden Melikgazi Belediyesi Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübünün antrenör Hakan Baydar ile anlaştığı bildirildi.

Kulüp Başkanı Faruk Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tekerlekli sandalye basketbol takımlarının 23-29 Mayıs tarihlerinde Kayseri'de düzenlenen Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Lig Yükselme Müsabakaları'nda 3. olduğunu ve Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Lig'de mücadele etmeye hak kazandığını söyledi.

Kayseri'yi 1. Lig'de en iyi şekilde temsil edeceklerini belirten Şahin, şöyle devam etti:

"Engelli sporu adına takımımızın kazanmış olduğu bu başarı, hem bizi, hem de Kayseri kamuoyu onurlandırdı. Tekerlekli sandalye basketbolunda kulüp tarihinde ilk defa yaşanan bu sevinç, azmin ve çalışmanın engel tanımadığını bir kez daha kanıtladı. Tekerlekli sandalye basketbol ve engelli sporu adına yaşanan güzellikleri 2014-2015 sezonunda da sürdürebilmek adına 17 yıllık bilgi birikimi bulunan, gerek hakem, gerek antrenör olarak koşan, basketbola hizmet veren Hakan Baydar'la yapılan görüşmeler neticesinde kendisi takımımızı daha ileriye taşımak için bizimle çalışmaya başladı."

- Takıma sponsor desteği

Haberin Devamı

Kulübün verilecek destekle daha iyi noktalara geleceğini vurgulayan Şahin, "Şehrimizin köklü ve güçlü firmalarından Simfer olarak bilinen Ser Dayanıklı Tüketim Malları İç ve Dış Ticaret Sanayi AŞ, tekerlekli sandalye basketbol takımımıza destek vermek adına takımımızın forma sponsoru oldu. Simfer tarafından verilen gerek maddi, gerek manevi destekle birlikte başarılarımızın devam edeceğine inanarak hedefimiz olan Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi için çalışmalarımız kesintisiz devam etmektedir" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!