Baro Başkanı Dursun, " Kimseyi ayrıştırmayacağız"

Güncelleme Tarihi:

Baro Başkanı Dursun,  Kimseyi ayrıştırmayacağız
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2018 14:17

Baro Başkanı Dursun, " Kimseyi ayrıştırmayacağız"

Haberin Devamı

Samed Aydın SUN/KAYSERİ, (DHA)- GEÇEN hafta tek liste ile katıldığı seçimi kazanarak yeni Kayseri Barosu Başkanı olan Avukat Cavit Dursun, basın toplantısı düzenledi.  Baro Başkanı Dursun, "Kimseyi ayrıştırmadan, siyasi görüşüne bakmadan görevimizi yapacağız" de
 Baro Başkanlığı seçiminde yeniden  göreve gelen Avukat Cavit Dursun ve yönetim kurulu üyelerinin  katıldığı basın toplantısında çok sayıda avukatta hazır bulundu. Dursun, "Kavgasız, gürültüsüz bir seçim oldu.  Kimseyi ayrıştırmadan yürüyeceğiz. Hiç kimsenin siyasi görüşüne bakmadan  çalışmalarımızı yapacağız" dedi.

Haksız rekabetin önüne geçmek için çalışacaklarını da ifade eden Cavit Dursun, "Haksız rekabetle vatandaşı kandırmaya çalışan kişilerle mücadelemizi en etkin şekilde sürdüreceğiz. Kendilerde olmayan vasıflarla, kamuoyunu yanıltanlara karşı kanun ve hukuk çerçevesinde mücadele edeceğiz" diye konuştu. Baro Başkanı Cavit Dursun'un konuşmalarının ardından yönetim kurulu üyelerinin  hatıra fotoğrafı çekilmesi ile  program sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!