Aşçılar ve pastacılardan, Melikgazi'ye teşekkür

Güncelleme Tarihi:

Aşçılar ve pastacılardan, Melikgaziye teşekkür
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2017 12:37

Aşçılar ve pastacılardan, Melikgazi'ye teşekkür

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - AŞÇILAR ve Parsacılar Derneği Başkanı Suat Şahin, meslek edindirme kursları kapsamında, 'Kayseri Mutfağı Kursu' açan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a teşekkür etti.
Dernek Başkanı Şahin, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Kaan Aksel, Ekrem Toprak ve Mehmet Kaplan ile birlikte, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç‘ı makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi. 2016 yılında kurulan derneğin bugün 150 üyesi bulunduğunu belirten Başkan Şahin, pastacılar ve aşçılar olarak Melikgazi Belediyesinin çalışmalarından memnun olduklarını, bu çalışmalar sonucu prestij ve cazibe merkezi olan ilçede bir çok lokanta, kahvaltı salonu, cafeler ile özel yerler açıldığını söyledi. Şahin, ''Melikgazi Belediyesi sosyal çalışmaları ile göz doldururken imar ve alt yapı çalışmalarındaki başarısını ve örnekliliğini sosyal ve kültürel alanda da devam ettiriyor. Bir bakıma fiziki gelişmeyi sosyal yapı ile tamamlıyor. Belediyemizin özellikle Meslek Edindirme Kurslarında Kayseri Mutfağı’nı ders konusu yaparak şehrimizin yemeklerini binlerce öğrenciye öğretmesi, tanıtması ve gündeme getirmesi bizler için son derece önemli. Belediyemiz bir bakıma bizler için ara eleman yetiştiriyor'' dedi. 
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da, belediye olarak Kayseri mutfağı gibi özel yemek kursu yanında, şehre Balıkçılar Sokağı olarak bilinen balık lokanta zincirlerinin yer aldığı bir alan kazındırdıklarını kaydetti. Büyükkılıç, Aşçılar ve Pastacılar Derneği ile Kayseri Yemekleri isimli eser için ortak bir çalışma içinde olduklarını da bildirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!