AK Parti Develi İlçe Teşkilatı’nda Bayramlaşma

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Develi İlçe Teşkilatı’nda Bayramlaşma
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2015 13:04

DEVELİ

Ak Parti Develi İlçe Teşkilatında Kurban bayramı münasebetiyle bayramlaşma programı yapıldı.
Bayramlaşma programına Ak Parti 7. Sıra Kayseri Milletvekili adayı Sami Dedoğlu, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Ak Parti Develi İlçe Başkanı Mehmet Durukan, Osmanlı Ocakları Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç ve bir çok partili katıldı.
Bayramlaşma programında Ak Parti Develi İlçe Başkanı Mehmet Durukan, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve Ak Parti 7.sıra Kayseri Milletvekili adayı Sami Dedoğlu konuşma yaptı.
Ak Parti Develi İlçe Başkanı Mehmet Durukan, "Kurban bayramının, birlik beraberlik ve kardeşliğimize vesile olmasını Cenabı Allah’dan diliyorum. 7 Haziran’da bir genel seçim geçirdik, bu süreçte gittiğimiz her yerde biz iktidar olmazsak Türkiye’de istikrar olmaz diye anlattık, fakat bu vatandaşlarımızı fazla ikna edemedik.
Sayın Devlet Bahçeli 7 Haziran akşamı Ak Parti, CHP veya HDP’yide yanına alsınlar hükümeti kursunlar dedi. Ben ana muhalefet olarak kalmak istiyorum yoksa 15 Kasım’da seçime gidelim hodri meydan dediğine hepiniz şahitsiniz.
MHP ve CHP azınlık hükümetine yok, koalisyon yok, seçim hükümetine yok, o zaman bu partiler bu sorunu çözmeyecekse mecliste niye varlar.
Arkadaşlar Ak Parti ve CHP yaklaşık otuz üç gün koalisyon çalışmaları yaptılar. Cumhuriyet tarihinden bu yana sağ ve sol partiler arasında görüş farkları ve kan uyuşmazlıkları var her iki partinin tabanı da bu koalisyonu istemediler" diye konuştu.
Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, "Her şeyden önce bu kutlu yürüyüşün başlangıcında haydi Bismillah derken vatanımızın birliği ve beraberliği için şehit düşmüş bütün şehitlerimizi rahmetle anıyor milletimize başsağlığı diliyorum.
Değerli dava arkadaşlarım kurucu liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlayan bu hareket mutlak suretle hedefine ulaşacaktır çünkü Ak Parti milletin bağrından çıkan tarihi bir hareketin adıdır. Bu kutlu davanın devam etmesi için 1 Kasım seçimleri çok önemlidir. Bizler başarılı olmak için sizlerin dua ve destekleriyle ilk günkü aşkla yürüyüşümüze devam edeceğiz.
Kıymetli kardeşlerim bu seçim Develimiz içinde önemli bir seçim çünkü hayırseverliği ile Develi sevdası ile hepimizin sevdiği değerli büyüğümüz Sami Dedoğlu ağabeyimiz partimizin adayı, bize düşen Develiye düşen gece gündüz çalışarak Develimizin geleceği için Sami beye destek olmaktır. Bu manada bu kutlu yolda bizlerden dua ve desteğinizi esirgememenizi istirham ediyorum, ilk günkü aşkla durmak yok yola devam yeniden ilk günkü aşkla haydi Bismillah" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!