Küre İlçe Müftülüğü “Madde Bağımlılığı” Konulu Konferans Düzenledi

Güncelleme Tarihi:

Küre İlçe Müftülüğü “Madde Bağımlılığı” Konulu Konferans Düzenledi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2015 22:04

KÜRE İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ HALK EĞİTİM MERKEZİ SALONUNDA “MADDE BAĞIMLILIĞI” KONULU KONFERANS DÜZENLEDİ.(MUHAMMED KÖMEÇOĞLU-KASTAMONU/İHA)

Küre İlçe Müftülüğü tarafından Halk Eğitim Merkezi Salonunda “Madde Bağımlılığı” konulu konferans düzenledi.
Konferansa konuşmacı olarak Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürü Rasim Uzun ile Polis Memurları Yakup Yılmaz ve Ergin Er katıldı.
Düzenlenen Konferansta Madde bağımlılığının zararlarını anlatan bir sunum yapıldı. Madde kullanımının azalmasında öğretmen ve velilere de büyük görevler düştüğünü belirten Şube Müdürü Rasim Uzun, bilinçli öğrencilerin ve velilerin daha dikkatli davranmaları konusunda uyarıda bulundu.
Küre İlçe Müftüsü Ali Çebi; "Alkol ve Madde Bağımlılığının Dini referanslarla çözülebileceğine hepimiz inanmalıyız, çünkü İslam Dini, malını neler için harcadın, gençliğini ve sağlını nerelerde geçirdin suallerinden hareketle yeryüzünde insan sağlığı konusunda zararlı alışkanlıklara karşı net bir şekilde tavrını koyan tek inanç sistemidir" dedi.
Konferansa İlçe Garnizon Komutanı Şeref Ay, Nüfus Müdürü Gülay Maden Aydın, İcra Müdürü Sabiye Kılıç, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Suat Bazlamaççı ile çok sayıda öğrenci, öğretmen ve veliler katıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!