MHP Adayı Gökçek’in Digor Ziyareti

Güncelleme Tarihi:

MHP Adayı Gökçek’in Digor Ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2015 18:11

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars Milletvekili Adayı Taner Gökçek, seçim çalışmaları kapsamında Kars ve ilçe ziyaretlerine devam ediyor.
İlçe ve teşkilat ziyaretlerini sürdüren Taner Gökçek, ziyaretini gerçekleştirdiği, yerlerde Kars’ın ve ülkenin çözüm bekleyen sorunlarını ve çözüm yollarını anlatıyor. Milliyetçi geçmişi ve çalışmaları ile tanınan Gökçek, Kars’ın öz evladı olduğunu gururla ifade ederek, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye için bir kader seçimi olduğunu vurguluyor.
MHP’nin Kars Milletvekili adayı Taner Gökçek, Digor ilçesine bağlı Halıkışlak köyü ve Digor İlçe merkezini ziyaret etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Gökçek, 7 Haziran seçimlerinde MHP’ye verilecek her Oyun ülkenin ve milletin bekası için büyük önem teşkil edeceğini dile getirdi.
Gökçek, Kars’ın diğer ilçelerinde olduğu gibi, Digor ilçesinde de fevkalade büyük bir ilgi ve alakayla karşılandıklarını dile getirerek, Digor ve Halıkışlak’da Seçmen’de gördüğümüz ilgiden o kadar memnun olduk ki; bu koca yürekli vatandaşlarımıza hizmet etmemek ve onların emrine amade olmamak çok büyük haksızlık olur” diye konuştu.
Ziyaretlerinde, kendisinin yeterli bilgi ve donanıma sahip olduğunu belirten Gökçek; "Gidilmedik yer, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağımızı; bunu başardığımız ölçüde aziz milletimizin acil çözüm bekleyen sorunlarına el atmada, ülkemizi yakından ilgilendiren konularda halkımızı bilgilendirmede, tüm gayretimizle çalışacağımızı beyan ediyorum. Yaklaşan 7 Haziran genel seçimleri ülkemiz için bir kader seçimidir. Bizler sorumluluğumuzun farkındayız. Türk Milleti’nin ve demokrasinin kurtuluşunu uzaklarda aramaya gerek olmadığına inanıyoruz. Bunun için yakın ve uzak tarihimize dikkatlice bakmak, yaşanılan tecrübelerden gerekli dersleri çıkarmak şarttır. Önce Allah’a sonra hemşerilerime kendimi emanet ederek, çıktığımız bu kutsal yolda hayır dualarının en büyük yardımcım olduğuna inanıyorum’’ dedi.
MHP’li Gökçek, Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’nin Türkiye’ye önemli mesajlar verdiğinin altını da çizerek, “Esnafımızı, memurumuzu, işçimizi, köylümüzü, emeklimizi, gençlerimizi, bacılarımızı, annelerimizi ve ablalarımızı, öğrenci kardeşlerimizi, kısacası kadirşinas Karslı hemşerilerimi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’ye oy vermeye bekliyoruz” çağrısında bulundu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!