Amatör spor kulüplerine malzeme desteği

Güncelleme Tarihi:

Amatör spor kulüplerine malzeme desteği
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2014 16:07

Haberin Devamı

KARS (AA) - İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği, kentte faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine malzeme desteğinde bulundu.

Sekreterlik yerleşkesinde düzenlenen törene, Vali Günay Özdemir, Vali Yardımcısı Akif Pektaş, Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem, Susuz Kaymakamı Musa Evin ve kurum müdürleri ile spor kulüplerinin temsilcileri katıldı.

Törende, 10 spor kulübüne 208 antrenman eşofmanı, 208 forma ve tozluk takımı, 208 futbol ayakkabısı ve 100 de futbol topu dağıtıldı.

Vali Özdemir, Kars'ı amatör spor alanında çok daha fazla yol alması gereken bir il olarak gördüğünü belirterek, bu konuda halkın ciddi bir çalışması olduğunu söyledi.

İlde gerekli alt yapının bulunduğunu ancak ilgi ve desteğin az olduğuna değinen Özdemir, şöyle konuştu:

"Bu eksiklikleri gidermek adına her türlü çalışmayı yapıyoruz. Devletimiz ve hükümetimiz de sporla ilgili alt yapı çalışmalarında her türlü hizmeti sunuyor. Her alanda başarılı olunması durumunda yatırımlar daha çok olacaktır. Süper ligde bir takım olsaydı, Kars'ta çok daha güzel, imkanları iyi bir futbol sahamız olurdu. Bu birazda ildeki sporcuların başarısıyla ilgili. Bu da amatör spor kulüplerinden geçiyor."

Haberin Devamı

Ardından Özdemir, Pektaş ve İl Genel Meclis Başkanı Necati Dallı, amatör spor kulüplerinin temsilcilerine spor malzemelerini teslim etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!