Ülkü Ocakları'ndan Cumhuriyet konseri

Güncelleme Tarihi:

Ülkü Ocaklarından Cumhuriyet konseri
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2018 12:20

Ülkü Ocakları'ndan Cumhuriyet konseri

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- ÜLKÜ Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanlığı, 5 sanatçının sahne aldığı 'Sevdamız millet, yaşasın cumhuriyet' konseri düzenledi.
Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenen konser, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Andımızın okunup ülkücü yemininin de edildiği konsere ilgi büyük oldu ve gençler salonu tamamen doldurdu. Sanatçılardan önce bir konuşma yapan Ülkü Ocakları İl Başkanı Hüseyin Kayış, Cumhuriyet'in 95'inci yılı kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Salonu dolduran gençlere seslenen Kayış, "Tek dil, tek millet, tek devlet, tek bayrak mefkûresiyle kurulmuş bu koca çınarı değil yıkmaya yerinden kıpırdatmaya bile kimsenin gücü yetmeyecektir. Mensubu olmaktan büyük şeref duyduğumuz, binlerce yıllık şanlı mazinin sahibi aziz Türk milleti son olarak verdiği destansı kurtuluş mücadelesini Cumhuriyet ile taçlandırmıştır. Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk, kurduğu bu cumhuriyeti sizlere emanet etmiştir. Bu emanet; ilim-irfan-ahlak sahibi, tarihini-atasını-töresini bilen, vatanını-milletini-bayrağını seven, bilim ve teknolojiye yön vererek Türk gençliğine rol model olacak, milli ve manevi değerlerle donatılmış, edepli-imanlı Ülkücü gençliğin önderliğinde ilelebet payidar kalacaktır" diye konuştu.
Daha sonra sanatçılar Ali Kınık, Ahmet Öngel, Arif Atılgan, Burçe Bozkurt ve Ali İmran Çiftçi sırasıyla sahne alıp sevilen türkülerini seslendirdi. MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan'ın da katıldığı konserde salonu dolduran gençler, unutulmaz bir akşam yaşarken, zaman zaman sanatçıların söylediği türkülere de eşlik etti.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!