Onikişubat Belediyesi'nden yüzme havuzu

Güncelleme Tarihi:

Onikişubat Belediyesinden yüzme havuzu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2017 11:06

Onikişubat Belediyesi'nden yüzme havuzu

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/ KAHRAMANMARAŞ, (DHA) - KAHRAMANMARAŞ'ın merkez Onikişubat İlçe Belediyesi, Piri Reis Mahallesi'ne kapalı yüzme havuzu yaptı. Fitness salonunun da bulunduğu havuzun açılışı törenle yapıldı.
Yüzme havuzunun açılışına; Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Veysi Kaynak, Mehmet Uğur Dilipak, İman Kılıç, Onikişubat Kaymakamı Mustafa Çek, Dulkadiroğlu Kaymakamı Mehmet Türköz, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdar Zabun, Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel, İlçe Kadın Kolları Başkanı Banu Pakdil ile vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, göreve geldikleri günden bu yana Piri Reis Mahallesi'ne çok büyük yatırımlar yaptıklarını kaydederek, şunları söyledi:
"Değerli hanım kardeşlerimiz hafta da üç gün burada gelip yüzeceksiniz. Hafta da üç gün burası sizin. Üç gün de bey kardeşlerimizin. Buraya geldiğiniz de sizden para istenmeyecek, çocuklarımızdan da istenmeyecek. Geleceksiniz, içeride fitness takımlarımız var onları kullanacaksınız, daha sağlıklı, daha güzel bir hayat yaşayacaksınız. Biz daha güzel, yaşanabilir bir Onikişubat oluşturmak için bütün gayretimizle arkadaşlarımızla beraberiz. Tesisimiz hepimize hayırlı olsun."
Milletvekillerinin de birer konuşma yapığı törende kesilen kurdeleyle havuzun açılışı yapıldı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!