Maraş Oyuncak Atölyesi'ne ziyaretçi akını

Güncelleme Tarihi:

Maraş Oyuncak Atölyesine ziyaretçi akını
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2016 13:15

Maraş Oyuncak Atölyesi'ne ziyaretçi akını

Haberin Devamı

Mücahit YOLCU/ KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- KAHRAMANMARAŞ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Maraş Oyuncak Atölyesi'ne misafirleri her geçen gün artıyor.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü bünyesinde Kahramanmaraş Valiliği koordinatörlüğünde SODES projesi kapsamında hizmet veren Maraş Oyuncakları Atölyesi'ni ziyaret eden Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer’in eşi Fatma Dilek Güvençer ve Garnizon Komutanı Uzay Şahin’in eşi Sevgi Şahin incelemelerde bulunarak kursiyerlerle sohbet etti.

Kursiyerlere kurs veren ustalardan bilgi alan Güvençer ve Şahin, ustalara teşekkür ederek kursiyerlere başarılar dilediler. Kadriye Kanbur İlkokulu öğrencileri de atölyeyi ziyaret etti. Sınıf öğretmeni Derya Erkoç ile birlikte Maraş Oyuncakları Atölyesi'ni ziyaret eden öğrenciler, burada hoş vakit geçirdi. Okuma Salonu’nda kitap okuma etkinliği yapan öğrenciler daha sonra oyuncakların üretildiği atölyeleri gezdi. Öğrenciler aynı zamanda yapılan oyuncakları boyayarak kursiyerlere yardım edip farklı bir etkinliğe katılmanın heyecanını yaşadı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!