Mahçiçek, engellilerle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Mahçiçek, engellilerle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2018 16:12

Mahçiçek, engellilerle buluştu

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- KAHRAMANMARAŞ'ın merkez Onikişubat İlçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 3 Aralık, Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir araya geldi.

Bir otelde düzenlenen programa Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, İl Jandarma Komutanı Albay Numan Öksüz, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ile engelliler katıldı.

Kur'an-ı Kerim'in okunup duaların edildiği programda bir konuşma yapan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Kahramanmaraş’ta da 95 bin civarında engelli yaşadığını söyledi. Devletin engellilerin daha iyi şartlarda yaşamasını temin etmek için geçmiş yıllarla kıyaslanamayacak kadar çok önemli uygulamaları hayata geçirdiğini ifade eden Mahçiçek, kendilerinin de belediye olarak engellileri unutmadıklarını kaydetti. Mahçiçek, şöyle devam etti:

"Biz de belediye olarak yakın bir zamanda İnşallah iki tane projemiz var, onlardan bir tanesi engelli kardeşlerimiz için Bakım Merkezi. Tahmin ediyorum bir ay içinde belki de daha az bir sürede İnşallah onu hizmete alacağız. Bir başka böyle sosyal projemiz down sendromlu kardeşlerimiz için eğitim merkezimiz. Onu da yaklaşık üç ay gibi kısa bir sürede bitireceğiz İnşallah. Bu alandaki insanlarımızın hizmetlerine onları amade edeceğiz. Sizlerle beraber olmak gerçekten çok güzel, sizleri çok seviyoruz."

Vahdettin Özkan ile İmran Kılıç'ın da birer konuşma yaptığı programa katılan engelliler de hatırlanmanın çok güzel olduğunu belirterek Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek'e teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!