Kahramanmaraşlı işadamlarından MÜSİAD'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Kahramanmaraşlı işadamlarından MÜSİADa ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2016 10:44

Kahramanmaraşlı işadamlarından MÜSİAD'a ziyaret

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA) - Kahramanmaraş Sanayici ve İş Adamları Derneği (KASİAD) Başkanı Ali Arpasatan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Kahramanmaraş Şubesi'ni ziyaret etti.

Kahramanmaraş'ta çok fazla sivil toplum kuruluşu olmadığını belirten Ali Arpasatan, mevcutların da birbirleriyle dayanışma ve istişare içerisinde olması gerektiğini söyledi. Arpasatan, "Şehrimize gerekli olan her desteği vermek, iktidara projeler sunmak ve takipçisi olmak açısından dayanışma içerisinde olmamız çok önemlidir. Önümüzdeki dönemde MÜSİAD'la olan işbirliğimiz artarak devam edecektir. Hem yerelde hem merkezde projelerimizin takipçisi olacağız" diye konuştu.

MÜSİAD Şube Başkanı Atıf Şirikçi de birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek şunları söyledi:

"MÜSİAD hem şehrimizde hem ülke genelinde hem de uluslararası kulvarda güçlü bir sivil toplum kuruluşudur. Bizler bu şekilde bir araya gelerek istişare toplantıları yaparak şehrimize ve ülkemize daha fazla katkı sağlayacağız ve daha iyi projelere imza atacağız. Biz Kahramanmaraş sanayicileri olarak MÜSİAD olarak her zaman duruşumuz bellidir. 28 Şubat, 17-25 Aralık ve 15 Temmuz süreçlerinde olduğu gibi her zaman devletimizin ve milletimizin yanındayız."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!