Dulkadiroğlu'na yarı olimpik yüzme havuzu

Güncelleme Tarihi:

Dulkadiroğluna yarı olimpik yüzme havuzu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2017 14:29

Dulkadiroğlu'na yarı olimpik yüzme havuzu

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA) - KAHRAMANMARAŞ'ın merkez Dulkadiroğlu İlçe Belediyesi, Yahya Kemal Mahallesi'nde yapımı tamamlanan yarı olimpik yüzme havuzunu törenle açtı.
Törende konuşan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, sosyal ve kültürel faaliyetler dışında sportif faaliyetlere de önem verdiklerini söyledi. Yarı olimpik yüzme havuzu ile bölgenin önemli bir eksiğini daha giderdiklerini ifade eden Okay, şöyle konuştu:
"Bölgemizde sosyal yaşam alanlarını zenginleştirirken, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize de verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. Bu sözlerin başında gelen Yarı Olimpik Yüzme havuzu projemizi tamamlayarak gençlerimizin hizmete sunduk. İlçemizin en önemli ihtiyaçlarından biri olan bu güzel hizmeti yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Açık yüzme havuzu olarak hizmet verecek olan tesisimiz, bugün itibariyle geleceğimiz olan çocuklarımıza ve gençlerimize hizmet verecek. Dulkadiroğlu Belediyesi olarak bu tip projeleri önemsediğimizi belirtmek istiyorum. Gençliğe yatırımın geleceğe yatırım olduğu düşüncesiyle bölgemize gençlik merkezleri, spor tesisleri ve gençlerimizin faydalanacağı bir çok sosyal alanlar planlıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize yönelik yatırımlarımız her alanda devam edecektir. Ben bu güzel eserin ilçemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum."
TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç de Ak Parti'nin hükümet ve belediyecilik anlayışının temelinde beşikten mezara kadar insana hizmet olduğunu, bu kapsamda da Ak partili belediyelerin kültürel, sosyal ve sportif anlamda çok büyük hizmetlere imza attığını kaydederek, "Bu güzel tesisin gençlerimize ve çocuklarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Bu tesisi bizlere kazandıran belediye başkanımız Necati Okay beye, halkımız adına, Dulkadiroğlu ilçemiz adına şükranlarımı sunuyorum" dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ise yüzme havuzunun bölgenin en önemli ihtiyaçlarından biri olduğunu ifade ederek bu ihtiyacı karşıladığı için Dulkadiroğlu Belediyesi'ne teşekkür etti.
Konuşmaların ardından Kahramanmaraşlı milli yüzücüler ve yaz spor okullarında eğitim gören sporcular gösteri müsabakası yaptı. Daha sonra müsabakalara katılan sporculara ödülleri ve katılım belgeleri protokol üyeleri tarafından verildi.
Yarı olimpik yüzme havuzunun açılış törenine; Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Veysi Kaynak, Mehmet Uğur Dilipak, İmran Kılıç, Nursel Reyhanlıoğlu, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, mahalle muhtarları, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!