Başkan Çeleğen, öğrencilerle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çeleğen, öğrencilerle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2017 16:52

Başkan Çeleğen, öğrencilerle buluştu

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/EKİNÖZÜ(Kahramanmaraş), (DHA) - KAHRAMANMARAŞ'ın Ekinözü İlçe Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, İlçe Müftülüğü'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Kur'an kursu öğrencileriyle yemekte buluştu
Belediye Başkanı Nursi  Çeleğen, dinini öğrenmek isteyen çocukların daha iyi şartlarda eğitim alması için belediye olarak her zaman destek olacaklarını söyledi. Son zamanlarda Kur'an kurslarında sosyal aktivitelere yer verildiğini ve bunun da çocuklar üzerinde olumlu etki bıraktığını kaydeden Çeleğen, "Başta Müftülüğümüz olmak üzere camilerimizde gerekli çalışmalar yapılıyor. Biz de Ekinözü  Belediyesi olarak Kuran-ı Kerim Kursu  eğitimi gören öğrencilerimizin ve eğitim gördükleri camilerimize her zaman destek oluyoruz. Buradaki eğitimler çocukların maddi ve manevi yönden gelişmesine yönelik çalışmalar. Ben çalışmalarından dolayı başta Ekinözü İlçe Müftülüğümüze, hocalarımıza ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Amacımız yeni yetişen gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, dini ve diyanetiyle vatanına, milletine ve devletine faydalı bir nesil yetiştirmek. Bunun için gençlerimize manevi eğitimler verildiği gibi gençlerimizi spora yönelterek enerjilerini doğru istikamette sarf ettirmek" diye konuştu.
Ekinözü İlçe Müftüsü Muhammed Meral ise Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen'in her zaman yanlarında olduğunu belirterek teşekkür etti.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!