Arasa otoparka son rampa

Güncelleme Tarihi:

Arasa otoparka son rampa
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2018 09:26

Arasa otoparka son rampa

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/ KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- KAHRAMANMARAŞ Büyükşehir Belediyesi tarafından otopark sorununu çözmek için yapımına başlanan Arasa Çok Katlı Otopark inşaatında son çıkış rampasının yapımına başlandı.
Şehrin merkezinde toplam bin 500 araç kapasiteli, 40 bin metrekare inşaat alanı olan, içerisinde engelli park alanları, elektronik park göstergeleri, kameralı güvenliği, mescidi, yağlama yıkama bölümü olacak olan otoparkta aynı zamanda Şazibey camii yol kotundan ve alt yol kotundan giriş- çıkışı yapılacak.
Modern mimari yapıya sahip olan otoparkta araç giriş çıkışları, araç tanıma sistemleri, her katta dolu boş otopark sayısı gibi modern özellikler yer alacak. Tasarım olarak araçların hızlı şekilde dolup-boşalma sistemine göre ve son katı meydan olabilecek şekilde dizayn ediliyor. Arasa Çok Katlı Otopark 4'er katlı A, B ve C olmak üzere üç bloktan oluşacak ve blokların rampaları ise beş katlı olarak yapıldı. İnşaat çalışmalarında sona gelinen Arasa Çok Katlı Otopark'ta bir taraftan da dış giydirme çalışmaları devam ediyor.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!