Yüzlerce Doğasever Buca’da Buluştu

Güncelleme Tarihi:

Yüzlerce Doğasever Buca’da Buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2015 12:27

BUCA BELEDİYESİ’NİN KATKILARIYLA BU YIL 12’İNCİSİ DÜZENLENEN KAYNAKLAR KAYA TIRMANIŞ ŞENLİĞİ, YÜZLERCE SPORCU VE DOĞASEVERE UNUTULMAZ BİR HAFTA SONU YAŞATTI

Buca Belediyesi’nin katkılarıyla bu yıl 12’incisi düzenlenen Kaynaklar Kaya Tırmanış Şenliği, yüzlerce sporcu ve doğasevere unutulmaz bir hafta sonu yaşattı. Üç gün süren şenlikte katılımcılar, hem tırmanış yapmanın heyecanını yaşadı hem de birbirinden güzel konser ve etkinlikler ile doyasıya eğlendi.
Türkiye’nin en uzun soluklu kaya tırmanış organizasyonu olma unvanını taşıyan ve 12. Kaynaklar Kaya Tırmanış Şenliği, Buca Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Yüzlerce kamp çadırının kurulduğu şenlikte, üç gün boyunca eğlence ve adrenalin eksik olmadı. Gündüzleri ödüllü tırmanış yarışmaları, tırmanış workshopları, yoga, slackline ve highline aktiviteleri düzenlenirken; akşamları ise dia ve tırmanış filmleri gösterimi, açık hava partisi ve canlı müzik konserleri ile eğlence doruğa ulaştı.
TIRMANIŞ HEYECANINA ÇOCUKLAR DA ORTAK OLDU
Şenlikte, çocukları küçük yaşlarda tırmanış ile tanıştırmak ve tırmanış sporunu sevdirmek için kamp alanına yapay tırmanış duvarı kuruldu. Minikler tırmanış duvarında, uzman eğitimciler önderliğinde, tırmanış yapmanın heyecanına ortak oldu. Minikler ayrıca düzenlenen resim yarışmasında, Kaynaklar’ı çizmek için kıyasıya yarıştılar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!