Yerli ve milli üretimle çiftçinin çözüm ortağı oldu

Güncelleme Tarihi:

Yerli ve milli üretimle çiftçinin çözüm ortağı oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2021 21:03

Zirai aletler üretim ve satışında iç piyasada oldukça güçlü bir konumda olduklarınıdile getiren Kemal Aksezgin Pulluk’un üçüncü kuşak temsilcisi Kemal Aksezgin,yurtdışı pazarında da büyümek için çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi.

Haberin Devamı

ZİRAİ aletler alanında Türkiye’nin önde gelen kurumlarından Kemal Aksezgin Pulluk, Manisa Akhisar’daki tesisinde çiftçinin ihtiyacına uygun ürünler üreterek hem toprağa hem de üreticinin ürününe değer katma misyonuyla faaliyetlerine devam ediyor. Kemal Aksezgin Pulluk’un üçüncü kuşak temsilcisi Kemal Aksezgin, yeni ürünleri olan yerli üretim gövde sarsıcı hasat makinesiyle de oldukça iddialı olduklarını dile getirdi. Firmanın 1960 yılında Akhisar’da dedesi Kemal Aksezgin, nam-ı diğer pullukçu Kemal tarafından kurulduğunu hatırlatan Satış ve Pazarlama Sorumlusu Kemal Aksezgin, “Daha sonra sürece babam Yusuf Aksezgin’de katılıyor. 61 yıllık deneyim ve geniş ürün yelpazesiyle bugün çiftçinin çözüm ortağı olduk. Üretim çeşitliliği ve kalitemizle sektörde aranan marka olduk” dedi.

Haberin Devamı

TARIM SEKTÖRÜNE

IŞIK Sokulu pulluk imalatıyla başladıkları tarım makineleri sektöründe baba Yusuf Aksezgin’le günümüze kadar ürün çeşitliliğini arttırarak çiftçiye hizmet vermeyi sürdürdüklerini anlatan Kemal Aksezgin, “Bünyemizdeki AR-GE çalışmalarımızla kaliteli üretim yapıyoruz. Çiftçimizin ihtiyaçları ve eksiklikleri doğrultusunda dünyadaki tüm yenilikleri takip ederek hem çiftçinin ürününe hem de toprağa değer katmayı sürdürüyoruz. AR-GE departmanımızda yürüttüğümüz yenilikçi çalışmalarla fark yaratarak tarım sektörüne ışık tutuyoruz. Sektördeki tecrübemizin yanı sıra genç ve dinamik bir kadroyla fark yaratıyoruz” diye konuştu.

Yerli ve milli üretimle çiftçinin çözüm ortağı oldu

HASAT MAKİNESİ DE ÜRETTİ

“Bu güne kadar üretmiş olduğumuz profil şase döner kulaklı pulluk, hidrolik pistonlu diskaro goble, sıra arası çapalama makinesi ürün çeşidimize, gövde sarsıcı hasat makinesini de ekledik” diyen Kemal Aksezgin, şöyle devam etti: “Sektörde oldukça iddialı olduğumuz bu ürünümüzün kalitesiyle çiftçimiz yüksek verim elde ediyor. Özellikle ilçemizin marka ürünü olan zeytincilikte tercih edilen hasat makinesi zeytinin yanı sıra ceviz ve badem üreticilerinin de çözüm ortağı oldu. Geçmiş yıllarda yurtdışından ithal ederek satışa sunduğumuz hasat makinesini artık kendi bünyemizde yerli ve milli olarak, ithalatı önleyici unsurları göz önünde bulundurarak ürettiğimiz ve çiftçimize değer kattığımız için gururluyuz.

Haberin Devamı

HEM TASARRUF HEM YÜKSEK VERİM

 KALİTESİ yüksek, basit ve kullanışlı ürünlerle hem toprağa hem de çiftçinin ürününe değer kattıklarını vurgulayan Kemal Aksezgin, “Arazinin çeşidine ve çiftçinin ihtiyacına yönelik ürünler üretiyoruz. Ürünlerimiz çiftçimizin zamandan ve yakıttan tasarruf etmesini sağlarken, verimli bir tohum yatağına ve verimli hasada zemin sağlıyor. Türkiye’nin dört bir yanında satış sonrası servis ve yedek parça hizmetimizle de çiftçimizin her zaman yanındayız. Satmış olduğumuz ürünün sonuna kadar arkasındayız. 60 yılı aşkın üretim ve zirai uygulama tecrübesi bulunan firmamız kurucumuz olan Kemal Aksezgin’in ilkeleri doğrultusunda; müşteri memnuniyeti ve kalite ekseninde tarım teknolojilerindeki yenilikleri çiftçilerimize sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Yerli ve milli üretimle çiftçinin çözüm ortağı oldu

iHRACATA DA HIZ VERDiK

 BÖLGESEL olarak edindikleri tecrübe ve ürün memnuniyetiyle Türkiye genelinde bayilik çalışmalarını hızlandıracaklarını ifade eden Kemal Aksezgin, bu sayede çiftçinin ihtiyacı olan ürünlerini Türkiye genelinde tüm çiftçilere ulaştırmayı hedeflediklerini ifade etti. Aksezgin, yurtiçindeki bayilik çalışmalarının hızlandırılmasının yanı sıra ihracat çalışmalarına da hız verdiklerini söyledi. Yurtiçinde olduğu kadar yurtdışında da emin adımlarla ilerlediklerini vurgulayan Aksezgin, ihracatla ilgili şu bilgileri verdi:

BAYİLİK HAMLESİ YAPIYORUZ

“2018 yılında Azerbaycan’da açtığımız satış ofisimizle Türki Cumhuriyetler’de önemli bir pazar payına ulaştık. Bu bölgede tarıma elverişli geniş arazilerin olması, Azerbaycan ve Özbekistan başta olmak üzere Türki Cumhuriyetler’de kurduğum önemli ilişkiler yatırım hamlemizi hızlandırdı. Özellikle Türki Cumhuriyetleri kendimize hedef olarak belirledik. Bunu takip eden süreçte Kuzey Makedonya’daki bayimizle de Avrupa pazarına girdik. Ulusal ve uluslararası pazarda bayilik için hamleler yapıyoruz. 2022 yılında hem üretim kapasitemizi hem de ihracat rakamımızı önemli ölçüde artırarak büyüme hamlemizi gerçekleştirmeyi ve markamızı ürün kalitesinden ve müşteri memnuniyetinden ödün vermeden daha bilinir hale getirmek istiyoruz.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!