Yeni nesil kurye hizmeti: İkinci kent İzmir oldu

Güncelleme Tarihi:

Yeni nesil kurye hizmeti: İkinci kent İzmir oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2021 18:08

Pandemi sürecinde en çok öne çıkan sektörlerin başında kurye hizmetleri geliyor. Ürünlerin hızlı, zarar görmeden teslim edilmesi ve bu hizmetin uygun fiyatlara verilmesi talebin bu kadar yükseldiği bir dönemde iyice önem kazandı.

Haberin Devamı

TÜRKİYE pazarına İstanbul’la giriş yapan Banabikurye.com, “kargo fiyatına kurye” sloganıyla ikinci şehir olarak ise İzmir’i seçti. İzmir’in her yerinde taşıma ve kurye hizmeti veren, dünya genelinde 10 ülkede aktif olan Rusya sermayeli girişim, İzmir’deki kurye hizmetlerine yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor. Banabikurye.com’un çalışma şekli ise şöyle:

60 DAKİKADA ALICIDA

“Banabikurye araçlı ve motorlu kuryeler ile kuryeye ihtiyacı olan kişileri bir araya getiriyor. Kurye hizmetine ihtiyaç duyduğunuzda talebinizi 7/24 web sitesinden ya da ücretsiz uygulamadan dakikalar içerisinde oluşturmak da mümkün. Talebiniz sisteme düşer düşmez gönderinin alınacağı noktaya en yakın olan kuryeler haberdar oluyor ve uygunluk durumuna göre talebi kabul ediyorlar. Talebin kabul edilmesinin ardından 30 dakika içinde kurye çıkış adresine vararak gönderiyi teslim alıyor ve 60 dakika içerisinde alıcıya ulaşıyor. Bu süreçte gönderi ve kurye haritadan takip edebiliyor.”

Haberin Devamı

AVANTAJLI FİYAT VURGUSU

Firmanın hizmetlerine www. banabikurye.com adresinden ulaşılabildiği gibi, Google Play ve AppStore’dan telefonunuza uygulama olarak indirmek de mümkün. Uygulama ve web sitesi üzerinden çıkış-varış adreslerini girerek gönderi fiyatı anında görülebiliyor. Ayrıca çevrimiçi mağazada müşteriye gün içi teslimat hizmetini sunmak için banabikurye.com ile API entregrasyonu gerçekleştirmek de mümkün. Kurumsal müşteri olarak gönderilerde de daha uygun fiyatlarla oluşturabilir ve banabikurye avantajlardan faydalanmak söz konusu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!