Yatırımın doğru adresi BU investment

Güncelleme Tarihi:

Yatırımın doğru adresi BU investment
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2022 22:13

İzmir’in Google amcası, BU investment Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Uçan: Şirketimiz geleceğeyönelik arazi ve arsa projeleriyle yatırımların doğru zamanda, doğru yere yapılmasını sağlıyor.

Haberin Devamı

İZMİR’de 8 yıl önce kurulan ve hızla büyüyen yatırım şirketi Buinvestment, yenilikçi projelere imza atmaya devam ediyor. Alanında İzmir’in Google Amcası olarak da bilinen BU investment Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Uçan, zamanın ötesinde projeler geliştirdiklerini ve geleceğe yön verdiklerini söyledi. Uçan, “Alanımızda fark yaratıyoruz. İzmir’in Narlıdere, Güzelbahçe, İnciraltı, Urla, Karaburun gibi birçok bölgesinde proje geliştiriyoruz. Ada, koy, arsa ve arazi için en uygun projeleri oluşturuyoruz. Çeşme ve Urla başta olmak üzere İzmir çevresi büyük yatırım firmalarının ilgisini toplamış vaziyette. Özellikle İstanbul’dan İzmir’e göç yaşanıyor. Bu, İzmir ekonomisi ve firmaları için bir şans. İzmir, Türkiye’nin yükselen değeri durumunda. Şehircilik anlamında bu ilgiyi doğru göğüslemek, emlak ve gayrimenkul yatırımları İzmir’e gelirken, trafik başta olmak üzere şehrin altyapısını da buna göre dizayn etmek çok önemli” dedi.

Haberin Devamı

Yatırımın doğru adresi BU investment

GAYRİMENKUL SATIŞLARI ARTIYOR

Türkiye’de 2021’in ilk 9 ayında 2 milyon 118 bin gayrimenkul satıldığını belirten Burhan Uçan, “98 bin 330 işlemin yapıldığı İzmir, konut satışında üçüncü oldu. İzmir sadece Türkiye’nin değil, dünyanın gözdesi haline geldi. Dünyanın çeşitli ülkelerinden de geliş var. Bu nedenle özellikle Urla artık dünyaya açılmış durumda. Biz de Türkiye ve İzmir’in en uzun sahil şeridine sahip bölgesi olan Urla’nın değerini en üst seviyeye çıkarmak için çaba göstereceğiz” diye konuştu.

URLA’DA YENİ YERİNE TAŞINDI

BU investment Yatırım Yöneticisi Serhat Yasin Uçan ise şirketin merkezini Urla Ağaçlı Yol’a taşıdıklarını bildirdi. Urla’nın değerini en üst seviyeye çıkarmak için çaba göstereceklerini kaydeden Uçan, Türkiye’den ve dünyanın pek çok yerinden Urla’ya talebin arttığına dikkat çekti. Serhat Yasin Uçan, “Teknopark sayesinde 2022 yılında Urla’ya ciddi bir çalışan girişi olacak. Sayın Cumhurbaşkanımızın ‘Ege Turizm Projesi’ yılbaşından sonra yüksek ihtimalle faaliyete geçecek. Bu projeleri takip ediyoruz. Bu nedenle Urla’yı tercih ettik. Ayrıca Urla’nın havası literatürlere geçmiş durumda. ‘İşimiz Urla, gücümüz Urla’ diyoruz artık” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

AMAÇ POTANSİYELİ KEŞFETMEK

“BU investment olarak Türkiye’nin ve Ege’nin en önemli liman kentlerinden biri olan İzmir’in öneminin her geçen gün artacağını ön görerek yatırımlarınızı planlamanıza yardımcı olmaktayız” diyen Uçan, şöyle devam etti: “Yönetim Kurulu Başkanımız ve İzmir’in Google Amcası olarak bilinen Burhan Uçan gibi bir yönetmenin fikir ve bilgi birikimleri ile hedefimiz, yerli ve yabancı bütün yatırımcıları doğru yönlendirirken, çevreci ve insani düşünceler doğrultusunda projeler üretmek. Yerli ve yabancı bütün yatırımcılarla yılların tecrübe ve birikimini paylaşmak, potansiyeli keşfetmek, farklı olanı yapmak ve kazandırarak kazanmak düşünceleriyle çıktığımız bu yolda çevreci ve insani düşünceler doğrultusunda projeler üretmek amacındayız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!