Yaşı veya ruhu gençler: Garage tam size göre

Güncelleme Tarihi:

Yaşı veya ruhu gençler: Garage tam size göre
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2022 06:18

Körfez’de Akçay'a gelip de canınız rock dinlemek istediğinde ilk tavsiye edilen mekanlardan biridir Garage Art Cafe Bistro.

Haberin Devamı

 

 

Gündüz önünden geçerken kişiye özel eşsiz konsepti ile gözünüze çarpıp, hava kararıp da ışıklar yandığında; şarkıları, dekoru ve tarzı ile siz değerli misafirini bam başka bir dünyaya taşır.

Leman Akpınar caddesinden geçenlerin bakışlarına sıra dışı konseptinin ayrıcalığını, kulaklarına da güçlü bir rock müzikle davet notaları yollar.

İthal, yerli ve butik onlarca içecek seçeneği gecenin eşlikçisidir. Enerjinin her daim yüksek olduğu keyifli mekanda başarının bir diğer sırrı, enerjik ve güler yüzlü personelin misafirler ile kurduğu sıcak iletişimdir.

Hayvan sever mekandır Garage. Duman'dan Rammstein'e tanımadıklarınızla bile hep beraber eşlik edebildiğiniz mekandır. Akçay'daki her rock severin ve mekan çalışanının CV'sinde yeri vardır. Tuvalete girdiğiniz zaman, içeride mekandan bağımsız şarkılar çaldığını fark eder, daha da neşelenirsiniz.

Haberin Devamı

Boş durmayı hiç sevmeyen girişimci Evren Ceylan’ın 11 sene önce Akçay’a kazandırdığı Garage Art, biraz Alsancak, biraz Nevizade rock mekanlarının bütünleşik halidir.

Yaşınız veya ruhunuz genç ise Garage Art tam size göre…

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!