Yanan ormanı helikopterden inceledi

Güncelleme Tarihi:

Yanan ormanı helikopterden inceledi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2017 12:52

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'in Bayındır İlçesi'nde üç günde kontrol altına alınabilen orman yangını sonrası alanı helikopterle inceledi.

Haberin Devamı

Dağ, yanan alanların biran önce yeşillendirilmesinin sağlanması için çalışmalara başlandığını söyledi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Millevtekili Hamza Dağ, İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybay ile birlikte karayoluyla yangında en büyük zararı gören Lütuflar ve Kızılkeçili mahallelerine gitti, vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu. Dağ, 500 hektar alandaki zararı helikopterle inceledi. Yangında 10 helikopter, 4 uçak ve bine yakın personelin sönderme çalışmalarına katıldığını söyleyen Dağ, "Yanan bölgenin bir an önce yeşillendirilmesinin sağlanması için çalışmalar başlamış durumda. Yanan ağaçların kesilerek ekonomiye kazandırılması sağlanacak, ondan sonra da hızla hem fidan yoluyla hem de kök yoluyla buranın yeşillendirilmesi sağlanacak. İnşallah önümüzdeki sene buraya geldiğimizde burada yemyeşil ağaçlar olduğunu göreceğiz" dedi.

Haberin Devamı

AK Partili Dağ sırayla partisinin Urla, Seferisihar, Çeşme ve Karaburun teşkilatlarıyla biraraya geldi. Dağ, 15 Temmuz'un birinci yılında düzenlenen etkinliklere 6 milyon kişinin katıldığını anımsatarak, "Bu millet halen ve ciddi bir şekilde, her ne kadar birileri 'kontrollü darbe' gibi bazı safsatalar söylemiş olsa da milli iradesinin tamamen yanında olduğunu, onunla beraber olduğunu söylemektedir. Birileri, sözüm ona adalet yürüyüşü yaparken aslında bu millet adaleti nereden beklediğini ve adaletin nereden gerçekleşeceğini açık seçik ortaya koymuş oluyor, söylemiş oluyor" dedi. Teşkilattan yerel seçimlerine hazırlanmalarını isteyen Dağ, İzmir ve Karaburun'da yerel yönetim anlamında  hizmette yetersizlik olduğunu öne sürerek, yaptıkları hizmetleri vatandaşlara çok iyi anlatıp, gönüllere girip, yaklaşan yerel seçimlerde başarılı sonuçlara imza atmak istediklerini ifade etti. Dağ, AK Parti'nin Karaburun'a çok önem verdiğini anlatırken, yapımına devam edilen Karaburun- İzmir yolu ve hizmete giren devlet hastanesinin bunun en önemli göstergesi olduğunu sözlerine ekledi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!