Vücut bakımında yeni trend: Blush Coffee Scrub

Güncelleme Tarihi:

Vücut bakımında yeni trend: Blush Coffee Scrub
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2021 21:45

Evde kalınan bu günlerde insanların makyaja olan ihtiyacı gün geçtikçe azalırken cilt bakımı ritüelleri ön plana çıkmaya başladı. Herkes doğal içeriklerin ve ‘cruelty free’ürünlerin peşindeyken Blush Coffee Scrub, bu boşluğu doldurarak başta kahve kokusu düşkünlerin olmak üzere herkesin ilgisini çekmeyi başardı.

Haberin Devamı

 

2021 yılının bakım ve güzellik trendleri içerisinde de bolca söz edilen bir anlayışı izleyen Blush Coffee Scrub ürünlerinde zararlı kimyasallar ve paraben içermiyor. Bunların yerine robusta kahve çekirdekleri, E vitamini, tatlı badem yağı, portakal yağı, jojoba, organik aloe vera, hindistan cevizi yağı, makademya fındığı yağı ve kakao gibi türünün en iyisi yağlar içeriyor. İlk denemede bile cildi pürüzsüz canlı ve nemli hale getiren ürün, içeriğindeki kahve ve kafein ciltte mucizeler yaratıyor. Derideki yanma hissini azaltıyor, genç hücre üretimini arttırıyor, yorgun görünümü yumuşatıyor ve kan dolaşımını arttırarak derinin kendini iyileştirmesine fırsat tanıyor..

Vücut bakımında yeni trend: Blush Coffee Scrub

Haberin Devamı

SIRADAN BİR PEELİNG DEĞİL

Her cilt tipine uygun olarak üretilen ve hepsinin baz formülünde doğal yağlar bulunan Blush ürünlerinin (original, cacao, coconut) arasındaki fark ise her birinin odaklandıkları problemlerin farklı olması. Örneğin; Blush Original Body Scrub yoğun nemlendirme etkisi yaratıyor ve kollajen üretimini tetikliyerek cilde parlaklık veriyor. Blush Cacao Body Scrub ailenin diğer üyeleri gibi cildi ölü deri hücrelerinden arındırma ve nemlendirmenin yanı sıra akne, siyah nokta, kuru ciltten kaynaklanan çatlaklar üzerine yoğunlaşıyor. Blush Coconut Body Scrub ise deri çatlakların ve yara izlerinin iyileşmesine yardımcı oluyor.

Vücut bakımında yeni trend: Blush Coffee Scrub

Blush Coffee Scrub'ların ortak etki alanları ise selülit, çatlak ve yırtık görünümün yok edilmesine destek olması.

Vücut bakımında yeni trend: Blush Coffee Scrub

 

YAZA BLUSH COFFEE SCRUB İLE HAZIRLANIN

Haberin Devamı

Sağlıklı ve kalıcı bronzlaşmak Blush Coffee Scrub yaratıcılarından bir ipucu: "Yaz tatilinden en az 3 hafta önce Blush kahve scrub'ı kullanmaya başlayın. Bronzlaşmanın kalıcı olması için en önemli kural bu. Zaten dökeceğiniz ölü deriyi Blush'la uzaklaştırmaya başlayın. Blush, hem alttan gelen genç cildin korunmasına yardımcı olsun hem de cildinizi yoğun şekilde nemlendirsin. Unutmayın, iyi nemlendirilen bir cilt, kuru ve pul pul olmuş bir ciltten çok daha iyi bronzlaşır."

Vücut bakımında yeni trend: Blush Coffee Scrub

ÜRETİMİNDE HİÇBİR HAYVAN ZARAR GÖRMEDİ

Blush’'ı benzer scrub ve peeling ürünlerinden ayıran yalnızca kahve bazlı doğal içeriği de değil. Bunun yanı sıra tamamen vegan girdilerle üretilmiş ve hiçbir hayvan üzerinde test edilmemiş olması. Üstelik kendisi Peta onaylı olan Blush, kullanıcıları da kozmetik ürünlerine ilişkin farkındalık geliştirmesi ve kullandıkları ürünlerin vegan olup olmadığını, hayvanlar üzerinde test edilip edilmediğini kontrol etmesi adına Peta’'nın web sitesinden araştırmaya davet ediyor.

Haberin Devamı

Vücut bakımında yeni trend: Blush Coffee Scrub

Haftada 3-4 kez kullanılmasını önerilen Blush Body Scrub‘ların duşta ya da duş dışında kullanılabildiğini, içeriğindeki kahvenin suyla, iz bırakmadan suyla kolayca duşa veda ettiğini ve ince bir tabaka halinde, nazikçe yüz için de kullanılabildiğini belirtmekte fayda var. Eğer cilt bakım rutininize ekleyecek vegan, deneysiz, üstün etkili, doğal ve hoş kokulu formüller peşindeyseniz Blush kısa sürede favoriniz olacak.

Vücut bakımında yeni trend: Blush Coffee Scrub

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!