Voger büyüsüne hazır olun

Güncelleme Tarihi:

Voger büyüsüne hazır olun
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2022 18:20

BU yıl açılan ve tarzıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Gürol Yığar ve Oğuz Güzey’in sahibi olduğu Voger Alaçatı Luxury Butique Hotel, Silence ve Köyiçi olmak üzere iki şube olarak hizmet veriyor.

Haberin Devamı

 

Her iki şube de 10 odasıyla hizmet verirken, özel serpme kahvaltısıyla beğeni topluyor. Misafirlerine Alaçatı’nın her anını yakalama fırsatı sunan Voger Alaçatı Luxury Butique Hotel, tasarımı, sakin ortamı, yaşam alanları, kişisel odalarıyla konuklarının rahatı için tasarlanmış. Alaçatı’nın merkezinde yer alan otel buna rağmen, sessiz ve büyüleyici doğasıyla, küçük dostlarınızı da yanınızdan ayırmadan keyifli bir tatil imkanı sunuyor.

Voger büyüsüne hazır olun

Anın içinde zamanı genişleten bir atmosfer sunan Voger Alaçatı Luxury Butique Hotel, odalara belki de daha önce hiç duymadığınız kuş cinslerinin ismini vermiş: Aqua Nipalensis, Falco Cherrug, Clanga Clanga, Aquila Heliaca, Rissa Tridactyla, Branta Ruficollis, Falco Concolor, Otis Tarda, Melanitta Fusca, Aythya Ferina... Böylece her bir kuş isminin misafirlere kendi öz dünyalarını hatırlatması, sessizliği ve içinde bulunduğu akıştan bir nebze olsun göç etmesini sağlaması hedeflenmiş.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!