Viessmann Manisa 10. yılını kutluyor başarısını paylaşıyor

Güncelleme Tarihi:

Viessmann Manisa 10. yılını kutluyor başarısını paylaşıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2023 05:16

Geniş ürün yelpazesi ve gelişmiş dağıtım ağı ile Türkiye’nin hernoktasına hizmet veren ve tüm yaşam alanları için çözümler sunanViessmann Manisa üretim üssü 10. yılını kutluyor. Bu kapsamdaBornova Edward Whittall Garden’da gala gecesi gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

İklimlendirme sektörünün öncü firmalarından Viessmann Türkiye’nin Manisa’da kurulan üretim üssü 10. yaşını kutluyor. Viessmann Manisa üretim üssü, kuruluşundan bu yana geçen on yıl boyunca, kaliteli ürünler ve müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla endüstride dikkat çekici bir başarı grafiği yakaladı ve birçok başarıya imza attı. 1917 yılında kurulmuş bir aile şirketi olan Viessmann, dört nesil boyunca konforlu, ekonomik ve çevre dostu bir şekilde ısı elde etmeyi ve onu ihtiyaçlar doğrultusunda kullanıma sunmayı kendine görev edindi. Viessmann, Türkiye’deki faaliyetlerine yüzde 100 Alman sermayesi ile 1994 yılında başladı. Viessmann, geniş ürün yelpazesi ve gelişmiş dağıtım ağı ile Türkiye’nin her noktasına hizmet vermekte ve tüm yaşam alanları için çözümler sunmaktadır.

Haberin Devamı

Viessmann Manisa 10. yılını kutluyor başarısını paylaşıyor

ÜRETİM ÜSSÜ KURULDU

Türkiye’nin gelişen potansiyeline paralel olarak Viessmann Türkiye’nin sergilediği başarılı performans sonucu 2013 yılında Türkiye’de bir üretim üssü kurulmasına karar verildi. Bu üretim üssü için de Avrupa’nın yatırıma en uygun şehri seçilen Manisa tercih edildi. Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde 15 bin 161 metrekare kapalı, 21 bin 405 metrekare açık alan olmak üzere toplam 36 bin 566 metrekare alan üzerinde, yeşil bina olarak sertifikalandırılmış, 178 personeli, iki montaj bandı ile yılda 200 bin adet yoğuşmalı ve yoğuşmasız kombi üretimi yapıyor. Beş yıldır üst üste Great Place to Work seçilen Viessmann, genç nesiller için yetenek üssü olma özelliği de taşımaktadır.

Viessmann Manisa 10. yılını kutluyor başarısını paylaşıyor

ÖNCÜ KONUMA YÜKSELDİK

13 Temmuz’da İzmir Bornova’da Edward Whittall Garden’da gerçekleşen gala gecesinde, Viessmann Manisa Genel Müdürü Nurten Peker, “Geçen 10 yıl boyunca, Viessmann Manisa olarak birçok zorluğun üstesinden gelerek sektörde öncü bir konuma yükseldik. Üretim kapasitemizi artırdık, ürün portföyümüzü çeşitlendirdik ve sürekli olarak yenilikçi çözümler sunmaya odaklandık. Bu zaman zarfında elde ettiğimiz başarımızı müşterilerimize, çalışanlarımıza ve iş ortaklarımıza borçluyuz. Önümüzdeki dönemde de her zaman olduğu gibi onlara ve topluma değer katmaya devam edeceğiz. Bu yıldönümü, bizim için sadece bir kutlama değil, aynı zamanda başarılarımızı hatırlama ve ilerlemeye devam etme fırsatıdır. Bize destek olan tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz. Gelecekte de daha büyük başarılara birlikte imza atacağımıza inancımız tam” dedi.

Haberin Devamı

Viessmann Manisa 10. yılını kutluyor başarısını paylaşıyor

İHTİYAÇLARA YÖNELİK ESNEK ÇÖZÜMLER

Markanın satış politikası hakkında açıklamalarda bulunan Peker, “Viessmann olarak, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmaya özen gösterdik. Bunu, müşteri geri bildirimlerine önem vererek, ürünlerimizi sürekli iyileştirerek ve zamanında teslimat sağlayarak başardık. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik esnek çözümler sunarak onların beklentilerini aşmayı hedefledik. Viessmann olarak, sadece kaliteli ürünler sunmayı değil, aynı zamanda çevreye duyarlı bir üretim süreci yürüterek gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakmayı da hedefledik. Üretim üssümüzde ısı pompası, termik güneş enerjisi ve fotovoltaik sistemler gibi yenilenebilir enerji sistemleri kullanılarak, fosil yakıtlardan tamamen bağımsız ısıtma ve soğutma yapılıyor. Viessmann global standartlarında yeşil üretim yaparak sektöre de örnek oluyoruz. Sürdürülebilirlik ilkemiz, enerji verimliliği ve atık yönetimi gibi çevresel konularda sürekli olarak iyileştirmeler yapmamıza olanak tanırken, topluma ve çevreye karşı sorumluluğumuzu da gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

VERİMLİ VE ÇEVRE DOSTU ÜRÜNLER

100 yılı aşkın süredir sektörün önemli oyuncularından biri olan Viessmann, fark yaratan ürün ve hizmetler geliştiren ve bunları tüketicilerine sunan bir markadır. Gelecek nesiller için yaşam alanları tasarlamak amacıyla hareket eden Viessmann, daha yaşanabilir bir dünya bırakma bilinci ve sorumluluğunu her daim taşımakta ve ürünlerini ona göre üretmektedir. Müşterilere sadece yüksek verimli ve çevre dostu ürünler de sunmakla kalmayıp, bu ürünlerle birlikte her türlü teknik danışmanlık ve servis hizmeti de verilmektedir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!