Very Chic’ten yeni açık büfe konsepti

Güncelleme Tarihi:

Very Chic’ten yeni açık büfe konsepti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2021 18:38

Bodrum Gümbet’te hizmet veren 5 yıldızlı tatil köyü Very Chic’in CEO’su Ömer Faruk Dengiz, sürdürülebilirlik anlayışıyla sektörde yeniliklere imza attıklarını söyledi. Her şey dahil sisteminin dışında bir konsept oluşturduklarını ifade eden Dengiz, açık büfe hizmetini modernize ettiklerini, pandemi kurallarına uygun keyifli bir yemek imkânı sunduklarını belirtti.

Haberin Devamı


Hareketli bir sezon geçirdiklerini dile getiren Ömer Faruk Dengiz, “Very Chic Yiyecek İçecek Departmanı olarak özgün konseptin ismi a la minute konseptiyle son dakikada/show pişirme yöntemiyle yemek pişirmeyi içeren, alakart her şey dahil sistemini uyguluyoruz. Müşterilerimiz sıraya girmek yerine masaya oturduğunda açık büfe menüsünden istediği yemekleri ve içecekleri seçiyor. Sonra bunlar garsonlarımız tarafından servis ediliyor. Böylece kendilerini özel hissediyorlar. Bunun yanı sıra hijyenik ve sağlıklı bir şekilde yemeğin keyfini çıkarıyorlar” dedi.

BAŞARILI SEZON YAŞIYORUZ
Sezonu başarılı şekilde sürdürdüklerini kaydeden Dengiz, ekledi: “Ortalamamız yüzde 80 kapasitenin üzerinde seyrediyor. Herkesin tatil yapma dönemi farklı. Önümüzde 2 ayımız daha var. Eylül-ekim aylarını tatil için özellikle tercih eden turistler de bulunuyor. İnsanlar kendine zaman ayırmalı. Çünkü tatil de aslında önemli bir ihtiyaç. Hem fiziksel, hem de ruhsal dinlenme imkanı sunuyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın oluşturduğu güvenli turizm sertifikasıyla birlikte misafirler daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda tatil yapma imkanı buluyor. Bodrum artık ulaşım imkanlarıyla da tatilcilerin tercihi. İstanbul’da günlük yaşamda bir yerden bir yere aracınızla 2 saatte gidebiliyorsunuz. Halbuki insanlar aynı sürede uçakla Bodrum’a da gelebiliyorlar. Artık seyahate çıkmak için süreler çok kısaldı, hafta sonu için de gelmeyi tercih ediyorlar. Kaliteli tatili uygun fiyatlarla sunuyoruz. Herkesi güvenli tatil yapmaya davet ediyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!