Uyuşturucudan sporla kurtaracaklar

Güncelleme Tarihi:

Uyuşturucudan sporla kurtaracaklar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2017 18:55

Uyuşturucudan sporla kurtaracaklar

Haberin Devamı

İZMİR'de, Muay Thai Federasyonu İl Temsilciliği ve İzmir Uyuşturucu ile Mücadele Derneği, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için 'Uyuşturucu ve teröre hayır, sporla hayat bul' etkinliği düzenleyecek.

Muay Thai Federasyonu İzmir İl Temsilciliği ve İzmir Uyuşturucu ile Mücadele Derneği, yarın (cuma) Bornova'nın Pınarbaşı semtindeki Beyaz İnci Kır Bahçesi'nde 'Uyuşturucu ve teröre hayır, sporla hayat bul' etkinliği düzenleyecek. Tüm İzmirliler'in davetli olduğu etkinlik ücretsiz yapılacak. Gençleri uyuşturucu ve terör batağından spor ile kurtarmak istediklerini söyleyen Muay Thai Federasyonu İzmir İl Temsilcisi Murat Yılmaz, "Uzakdoğu sporları insanı disipline eder. Hiperaktif çocuklar bu sporlarla daha sakin hale gelirken, hormonları da dengeli çalışır. Ayrıca spor yapan çocukların özgüvenleri arttığı için kendi başlarına karar verme yetenekleri gelişir" dedi.

İzmir Uyuşturucu ile Mücadele Derneği Başkanı Burhanettin Kansızoğlu ise, "Uyuşturucu tüm insanlığın sorunudur. Çeşitli platformlarda bu konuyla ilgili çalışmalar yaptık. Bu çalışmaların bir örneğinin de spor olduğunun ve bu nedenle Muay Thai Federasyonu ile birlikte böyle bir projede ortak hareket etmenin vatana ve millete hayırlı olacağını düşündük" dedi.

İZMİR, (DHA)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!