Urla'da Balkır yeniden seçildi

Güncelleme Tarihi:

Urlada Balkır yeniden seçildi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2016 10:59

Urla'da Balkır yeniden seçildi

Haberin Devamı

URLA'da ilçenin daha iyi yönetilmesi için proje ve öneri geliştiren Kent Konseyi'nin başkanlığı'na yeniden Prof. Dr. Canan Balkır seçildi.
Urla Kent Konseyi Genel Kurul toplantısı Urla Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Toplantıya Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, CHP İlçe Başkanı Bahri Yalaz, Urla Kent Konseyi Başkanı Canan Balkır, Meclis Üyeleri, muhtarlar, sivil toplum örgütleri, dernekler, kooperatifler, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ve Urlalı vatandaşlar katıldı. Mevcut Başkan Prof. Dr. Canan Balkır ve Ali Yanar'ın aday olduğu seçimde toplam 69 üye oy kullandı. 33 kişinin de yürütme kuruluna aday olduğu seçimde ise 15 kişi kurulda yer aldı. Balkır 69 oyun 54'ünü alarak üç yıllığına yeniden başkan seçildi.
Balkır başkanlığındaki yürütme kurulunda, Işık Erdoğan, Rahime Tekin, Nurgül Saltık, Meltem Düzbastılar, Ahmet Ertan Erdek, Murat Özün, Hadi Başman, Hanife Ferda Gürsoy, İbrahim Yılmaz, Ayşe Başkanoğlu, Namık Kemal Ergün, Yeşim Karabacak, Mehmet Ali Fırat, Samoyet Yılmaz Tokgöz ve Rıfkiye Üstün yer aldı. Urla Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Canan Balkır, " Biz bir öneri makamıyız. Uygulayıcı makamı değiliz. Vizyonu olan bir kadınım. Ekip çalışmalarına inanırım. Geniş bir yürütme ile çalışacağız. Hepimizin yaşadığı bir Urla yaratmak için Urla'ya bir vizyon çizmeliyiz" dedi.
İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!