Urla Deniz Kulübü Avrupa’dan sonra dünya şampiyonluğu da getirdi

Güncelleme Tarihi:

Urla Deniz Kulübü Avrupa’dan sonra dünya şampiyonluğu da getirdi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2022 19:57

İki senede kazanılan iki Avrupa Şampiyonluğusonrasında bu kez bir Dünya Şampiyonluğu, bir deDünya Üçüncülüğü derecesini ülkemize getiren UrlaDeniz Kulübü sporcuları başarıdan başarıya koşuyor.

Haberin Devamı

21-28 Ağustos’ ta İsviçre’nin Silvaplana gölünde yapılan IQFoil Youth&Junior World Championships’de Artun Şenol, U15 Erkekler Kategorisi’nde Dünya Şampiyonu olarak şanlı bayrağımızı dünyanın zirvesinde dalgalandırdı. Aynı şampiyonada U15 Kızlar Kategorisi’nde Ada Tan Dünya Üçüncülüğü’nü elde ederek büyük bir başarıya imza attı. 2-4 Eylül’de Estonya’nın başkenti Tallinn’de Techno 293 Estonya Milli Takım seçme ayaklarından üçüncüsüne katılan Urla Deniz Kulübü sporcularından Sarp Şarlı U13 şampiyonu olurken, Nisa Üstündağ U13 Kızlar’da üçüncüğü, Maya Erin Yurdaer ise U15 Kızlar dördüncülüğü kazandı.

BAŞARININ SIRRI

Hedeflediği derecelere bir bir ulaşmayı başaran Urla Deniz Kulübü yöneticileri, antrenör Tuğrul Albayraksaran, yardımcı antrenörler, sporcular ve sporcu velilerinin aynı inanca, aynı değerlere, aynı disiplin ve çalışma azmine sahip olmalarının bu başarıları getirdiğini vurguladı. 12-17 Eylül tarihleri arasında farklı disiplinleri öğrenmek, detaylı teknik çalışma ortamı oluşturmak ve sporcularının gelişimini sağlamak için İÇDAŞ ve Galatasaray Windsurf ile birlikte IQFoil Kliniği düzenleyen Urla Deniz Kulübü, Polonyalı antrenörler Maciej ve Karolina’yı evinde ağırladı. 8 kulüp, 12 antrenör ve 42 sporcu ile sağlanan geniş katılım sayesinde verimli antrenmanlar ve heyecan dolu yarışlar düzenlendi. Etkinlikte sportif başarının sadece bir takım teknik bilgileri edinmek ve uygulayabilmenin yanı sıra yarış öncesinde bedensel ve mental hazırlık süreci, stres yönetimi, beslenme, uyku düzeni, kara antrenmanı, ekip çalışması, malzeme bilgisi, montaj becerisinin önemi de paylaşıldı.

Haberin Devamı

BAŞARIMIZ SÜRECEK

Üç yanı denizlerle çevrili ve yılın 12 ayı idman yapmaya uygun muhteşem ülkemiz coğrafyasıyla Türk çocuklarının ve gençlerinin deniz sporları yapmaları, Türk yelken tarihine başarılar kazandırmaları, deniz ve doğa sevgisi ile dolu bireyler olarak yetişmeleri için kurulan Urla Deniz Kulübü, aynı zamanda marka olan Urla’ya değer katmaya da devam edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!