Ünlü kuaför Yakup Minaz: Pandemi saçları vurdu

Güncelleme Tarihi:

Ünlü kuaför Yakup Minaz: Pandemi saçları vurdu
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2021 19:42

 PANDEMİ kısıtlamaları nedeniyle son bir yılın büyük bölümünü evlerimizde geçirdiğimizi, doğal olarak saçlarımızı da ihmal ettiğimizi ifade eden ünlü kuaför Yakup Minaz, normalleşmeyle birlikte cumartesi günleri de misafirlerini ağırlamaya başladıkları için mutluluk duyduklarını söyledi. “Şimdi saçlar için de normalleşme vakti” diyen Minaz, özel işlemlerle saçlara eski sağlığı ve canlılığının yeniden kazandırılabileceğini söyledi.

Haberin Devamı

İZMİR’DE ŞUBE AÇACAKLAR

Pandemi döneminde hem kuaför salonlarının çalışma saatlerine kısıtlamalar getirildiğini hem de evlerine kapanan kadınların saç bakımlarını ihmal ettiğini ifade eden Minaz, kısa süre önce başlayan normalleşme sürecinin, kuaför salonlarını da hareketlendirdiğini kaydetti. Bahçeşehir’de kendi adını taşıyan salonunda hizmet veren ve kaynak saç uygulamalarıyla ünü Türkiye sınırlarını aşan Minaz, “Saçlar için de salonumuz için de normalleşme vakti geldi. Yeni salonlarımızın ilkini İzmir’de açmaya hazırlanıyoruz. İzmirli kadınlarla buluşacağımız için çok heyecanlıyız” dedi.

ÖZEL BAKIMLAR UYGULANIYOR

Uzun süre bakımsız kalan saçlara eski sağlığını yeniden kazandırmanın mümkün olduğunu ifade eden Minaz, bunun için özel işlemler gerektiğini söyledi, şu bilgileri verdi: “Son dönemde salonumuza gelen kadınların çoğunun saçlarının bakımsız ve yıpranmış olduğunu görüyoruz. Ancak moral bozmaya hiç gerek yok. Çünkü bir dizi işlemle saçlara eski parlaklığını ve canlılığını yeniden kazandırmak mümkün. Biz bunun için özel bakımlar uyguluyor, saçları kaybettiği sağlığına kavuşturuyoruz.”

Haberin Devamı

ALTIN KERATİNE İLGİ BÜYÜK

Minaz, salonunda en çok uyguladığı ve kadınların en çok talep ettiği uygulamanın ise altın keratin bakımı olduğunu bildirdi. Altın keratin bakımı için İstanbul’dan olduğu kadar özellikle İzmir’den gelen ve sosyal medya üzerinden kendilerine ulaşıp bilgi alan çok sayıda kadın müşterileri olduğunu dile getiren Minaz, bu yüzden normalleşme sürecinde yeni salonlarını İzmir’de açmaya karar verdiklerini söyledi. Altın keratin uygulaması sayesinde saçların 3 ay boyunca düz olarak kullanıldığını belirten Minaz, “Altın keratin bakımı, pandeminin de etkisiyle şu sıralar çok revaçta. Keratin eksikliğini giderip botoks etkisi yaratarak saça eski canlılığını yeniden kazandıran bu uygulama, aynı zamanda saçın 3 ay boyunca dümdüz ve pamuk gibi olmasını sağlıyor” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!