Üniversite öğrencilerinden miniklere masallar

Güncelleme Tarihi:

Üniversite öğrencilerinden miniklere masallar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2017 11:46

Üniversite öğrencilerinden miniklere masallar

Haberin Devamı

BORNOVA Belediyesi'nin Bornova Kent Konyesi ve Ege Üniversitesi Atatürk Sağlık Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişim Bölümü ile birlikte düzenlendiği, 'Uçabildiğin Kadar Yukarı' adlı etkinlikte 3-6 yaş arasındaki çocuklar; bilemece, masal ve hikayelerle dolu bir gün geçirdi.

Büyükpark içindeki etkinliğe, Bornova'daki okulların anasınıfı öğrencilerinin yanı sıra anne ve babalarının eşlik ettiği diğer minikler de katıldı. Projede görev alan 120 öğrenci, kurulan 40 stantta çocuklara farklı tekniklerle masallar anlattı. Stantlarda kullanılan materyallerin tamamen öğrenciler tarafından hazırlandığı etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu. Masallar diyarına keyifli dolu bir yolculuk yapan çocuklara, farklı öğrenme teknikleriyle bilgiler de verildi.

İlçenin her noktasının kampüs alanı olmasını hedeflediklerini ifade eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, "Bornovamız bir üniversite kenti. Biz de yerel yönetim olarak Ege ve Yaşar Üniversitelerimizle mümkün olan her alanda işbirliği yaparak proje ve hizmetler ortaya koyuyoruz. Üniversiteli gençlerimizin masal etkinliği çocuklarımızın hayal dünyası geliştiren güzel bir çalışma oldu. Bu işbirliklerimiz artarak devam edecek" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!