Turizmciler ve yeme-içme işyerlerine çağrı: Yağınız, zeytininiz yerelden olsun

Güncelleme Tarihi:

Turizmciler ve yeme-içme işyerlerine çağrı: Yağınız, zeytininiz yerelden olsun
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2021 15:48

ORTAK ÇAĞRI YAPTILAR

Haberin Devamı

 


Bodrum Ticaret Odası, Milas Ticaret ve Sanayi Odası, Muğla Ticaret Borsası’nın “Zeytin ve zeytinyağınız yerelden olsun” çağrısıyla yapılan toplantıda yöredeki yeme-içme ve konaklama tesisleri ile mavi yolculuk teknelerinde Bodrum ve Milas zeytin&zeytinyağlarının kullanılması, zincir marketlerin raflarında da yine bu ürünlerin satışa sunulması istendi.

EKONOMİK DEĞERLERİMİZ
Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, “Bu kadar kaliteli zeytinyağımız, Bodrum turizminde de bu kadar büyük tüketim varken ekonomik değerimizin burada kalması bizi mutlu eder” dedi. Yöredeki modern tesislerde çok kaliteli zeytinyağı elde edildiğini, Milas zeytinyağına AB coğrafi işareti alınarak büyük başarı sağlandığını belirten Kocadon, şöyle dedi:

Haberin Devamı

ZİNCİR MARKETLERE ÇAĞRI
“Amacımız, Bodrum ve Milas’ta yetişen zeytinlerin ve üretilen zeytinyağlarının yine bölgemizde faaliyet gösteren yeme-içme ve konaklama tesislerinde ve mavi yolculuk turizminde kullanılması. Biliyoruz ki, Türkiye’de sepet başına alışveriş en çok Bodrum’da yapılıyor. Bodrum’da ciddi kazançlar sağlayan zincir marketlere sesleniyorum: Ürünlerimizi raflarının en güzel yerlerine koysunlar.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!