The Small Otel&Cafe büyüyor

Güncelleme Tarihi:

The Small Otel&Cafe büyüyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2023 06:24

Bohem ile lüksü mükemmel bir şekilde harmanlayan dekorasyonu ve damaklarda unutulmaz tatlar bırakan imza kokteylleriyle yaz-kış açık kalarak sezon boyunca iddiasını ortaya koyan The Small’un sahibi Anıl Karadan, bünyesine dahil ettiği 6 odalı butik otelle işletmesini büyütüyor.

Haberin Devamı

The Small Otel&Cafe büyüyor


TİPİK bir Alaçatı köy evi odaları, şöminesi, cumbası, geniş bahçesi gibi detaylarıyla öne çıkan The Small Otel, bayramda dopdolu bir programla kapılarını açacak. Bayramın birinci günü Antalya’da sahne alan Kübalı Andy ve Federiko’yu ağırlayacaklarını söyleyen Anıl Karadan, “Dolu dolu bir bayrama hazırlanıyoruz ve heyecanla tüm misafirlerimizi bekliyoruz” diyor. Biz sorduk, Karadan anlattı...
* Sizi tanıyabilir miyiz? Anıl Karadan kimdir?
- 1989 Sakarya doğumluyum. Sakarya Üniversitesi Bankacılık Bölümü mezunuyum. Kısa süreli bankacılık tecrübesi sonrasında finans alanında deneyim kazandım. 5 yılı aşkın süredir ticaret hayatına ayak uydurarak gelişme kaydetmek amaç ve hedefindeyim.
* The Small Cafe&Bar Alaçatı’da yaz-kış açıktı. Nasıl bir sezon geçirdiniz?
- Barımız 12 ay boyunca Çeşme ve Çeşmeseverlere hizmet veriyor. Amacımız, Çeşme-Alaçatı sokaklarına renk ve enerji katmak. 2022 yazını güzel ve dolu dolu geçirdik. En önemlisi de yükselen enerjimizle devam ediyoruz.
* The Small’un Çok samimi ve sıcak bir ortamı var. Bunu nasıl sağladınız?
- Samimi ve sıcak ortam ancak işletmenin dışarıya yansıttığı pozitif ışık ve güzel bir birliktelikten geliyor. Gerek müşterilerimizle, gerek mesai arkadaşlarımızın tümüyle sağlanan ortak düşünce yapısı işletmenin büyümesi ve gelişmesine yardımcı oluyor.

Haberin Devamı

The Small Otel&Cafe büyüyor


* The Small’un kısa zamanda bu kadar tercih edilmesinin nedeni nedir?
- The Small Street 30 metrekare bir dükkan aslında. Bir barda aradığınız tüm özellikler var. Tüm ihtiyaçları karşılıyorsanız tercih edilmeniz kolay oluyor.
* Bu yıl birtakım sürprizlerle geliyorsunuz. The Small Cafe’nin yanı sıra The Small Otel hizmete giriyor. Bize biraz bundan bahseder misiniz...
- Aslında, sokağımızda bulunan yan işletmeyi de bünyemize kazandırdık. Small bu yıl medium oldu gibi... Ama biz bu ruhu korumak istiyoruz. Binamızda 6 oda var. Tipik bir Alaçatı köy evi odaları, şöminesi, cumbası, geniş bahçesi gibi detaylar öne çıkıyor. Biz de bu fırsatı müşterilerimize yönelik kullanalım istedik. Odalarımızın küçük olması da ismimizle eşdeğer hava katıyor.
* Otelin bu ilk sezonunuz olacak. Yeni sezona hazır mısınız?
- Aslında daha önce otel tecrübem oldu. Havuzlu bir butik otel daha işletmiştim. Yıllardır burada olmam neticesinde sezon hazırlıklarını ve müşterilerimizin ihtiyaçlarını iyi biliyorum. Kalitemizi koruyarak iyi bir hizmet sunmak istiyorum.
* Yatırımlarınızı neden Alaçatı’ya yapıyorsunuz?
- Çeşmeyi çok seviyorum. Başkanımız Ekrem Oran’ın da dediği gibi Çeşme ve Alaçatı yeryüzündeki cennet bence de...
* Başka yatırımlarınız olacak mı?
- Şu an için bu yıl başka bir yatırım düşünmüyorum. Tabii ilerisi adına yeni proje ve fırsatlara açığız.
* Bayram için özel bir programlarınız var mı?
- Bayramın birinci günü Antalya’da sahne alan Kübalı dostlarımız Andy ve Federiko canlı müzik performansıyla bizlerle birlikte olacak. Dolu dolu bir bayram hedefliyoruz ve heyecanla tüm misafirlerimizi bekliyoruz.
* Alaçatı Ot Festivali bu yıl 27-30 Nisan’da yapılacak, sezona bir katkısı olacak mı sizce?
- Ot festivali Çeşme ve Alaçatı’nın kalbi gerçekten. Başkanımız da Alaçatı’ya yakışır şekilde yaşanması ve gelenekleri koruyan bir anlayışla geçmesi adına çalışmalarını sürdürüyor. Gecesi ve gündüz ile birlikte mutfağımızın geniş menüsüyle sezona ‘Merhaba’ diyeceğimiz ve kendimizi de bir nebze test edeceğimiz muazzam bir başlangıç olacak.
* Son olarak neler söylemek istersiniz...
- Bizlere bu özel sayıda yer veren canımız Seher’e ve tüm Hürriyet okurlarına teşekkür ediyor, sevgiler gönderiyoruz.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!