Teke tek siyaset

Güncelleme Tarihi:

Teke tek siyaset
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2022 21:23

 CHP Güzelbahçe İlçe örgütü, kapı kapı gezerek ilçede oturan 28 bine yakın seçmenin 22 biniyle yüz yüze görüştü, sorunlarını, istek, talep ve şikayetlerini dinleyerek İzmir’de ilçe örgütleri arasında ilk sırada yer almayı başardı. CHP İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, ilçede 12 mahallede oluşturulan 77 öbeğin büyük bölümünün tamamlandığına dikkat çekerek, şu bilgiyi verdi:

Haberin Devamı


BAŞKAN İNCE’YE İLETİYORUZ
“Yüksek Seçim Kurulu’nun son verilerine göre ilçemizde 27 bin 649 seçmen toplam 12 bin 445 hanede ikamet ediyor. Oluşturduğumuz öbek sorumluları geçen altı ay içerisinde 7 bini aşkın haneyi ziyaret etti. Bu hanelerde oturan 22 bini aşkın Güzelbahçeli ile bire bir görüşüldü, istek, şikayet ve sorunlar tespit edildi. Seçmenlerin yerel yönetimle ilgili taleplerini Belediye Başkanımız Mustafa İnce’ye rapor halinde veriyoruz ve yapılması gerekenler kısa sürede çözüme kavuşturuluyor. Öbek çalışması yapan arkadaşlarımız ayrıca ziyaret ettikleri konutlarda yığma seçmen olup olmadığını da kontrol ediyorlar. Bu arada ilçe örgütü olarak sandık sorumlularımızı asil ve yedek olmak üzere belirledik. Müşahitlerimiz de tamam. Bu hafta sonu seçim olsa Güzelbahçe örgütü olarak hazırız.”

Haberin Devamı

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE
CHP Güzelbahçe İlçe Örgütü olarak İl Başkanlığı’nın görev verdiği her yerde var olduklarını söyleyen Bilgen, Örneğin, İstanbul Maltepe’deki ve Balıkesir’de Milletin Sesi mitinglerine 100’e yakın Güzelbahçeli gittiğini söyledi. Halkın ekonomik olarak çarşı pazara gitmekte zorlandığını, pek çok esnafın iflasın eşiğinde olduğunu savunan Bilgen, “Örgüt olarak esnaf ziyaretleri yapıyoruz. Dar gelirli ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan ve Kurban bayramlarında destek olmaya çalışıyoruz. Kadın kollarımız taziye ziyaretleri yapıyor. Örgüt olarak, halkımızın iyi gününde ve kötü günde yanlarında olmaya gayret ediyoruz” dedi.

Teke tek siyaset


ÇEVREYİ DE
UNUTMADIK
ÖRGÜT olarak her yerde bulunmaya çalıştıklarını belirten Bilgen, “Örneğin; çevre konularında çok duyarlıyız. Çeşme Talan Projesi’ne karşı yapılan mitinge, Seferihisar Sığacık’taki yat limanında yapılacak genişlemeye karşı çıkan komşu ilçemizin çevrecilerini yalnız bırakmadık. Yine Dünya Çevre Günü’nde örgüt olarak kıyı temizliği yaptık. Aliağa Gemi Söküm Tesisleri’ne Brezilya’dan gelecek olan zehir gemisine karşı çıktık, basın açıklaması yaptık. Daha sonra Aliağa’da düzenlenen mitinge katıldık. Kısacası nerede bir insan hakları ihlali var, nerede bir çevre katliamı var; CHP İlçe örgütü olarak sessiz kalmadık” diye konuştu.

Haberin Devamı


SİVİL TOPLUMLA
EL ELE VERİYORUZ
İLÇE genelinde siyasi partilerin, sivil toplum örgütlerinin, sendikaların ve kooperatiflerin ortak hareket etmeleri için kısa adı GEDEP olan Güzelbahçe Emek ve Demokrasi Platformu’nun kurulmasına öncülük ettiklerini söyleyen Bilgen, “Amacımız, birlikten güç doğar, bir elin nesi var, iki elin sesi var diyerek tüm emek ve demokrasi güçlerinin birlikte hareket etmesini sağlamak. Nitekim ilk olarak 2 Temmuz’da Madımak katliamını kınayarak platformun kuruluşunu kamuoyuna duyurduk. Ardından kısa aralıklarla dört ayrı ortak basın açıklamasına imza attık” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!