Tatilcikuş yüksekten uçuyor

Güncelleme Tarihi:

Tatilcikuş yüksekten uçuyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2023 13:47

Her sene düzenlenen Tatilcikuş Staff Party bu yıl da kendinden söz ettirdi. Tatilcikuş Seyahat Acentesi çalışanlarına özel olan bu organizasyonda hem Great Placeto Work sertifikası kutlandı, hem de 2023 yaz sezonu öncesi enerji toplandı.

Haberin Devamı

2019’DA büyük hedefler doğrultusunda İzmir’de kurulan Tatilcikuş Seyahat Acentesi, takvimler 2023 yılını gösterirken yatırımlarına devam ederek kentin en büyük acentelerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Kurulduğu günden bu yana 100 bine yakın kişinin tatil planlarını yapan Tatilcikuş, Kıbrıs başta olmak üzere Antalya, Bodrum ve Ege Bölgesi otelleriyle de işbirliği içinde çalışıyor. Yazın deniz-kum-güneş tatili planlayan Tatilcikuş, kışın ise yüzlerce seçenek arasından kış, kayak ve termal otelleri mutlu yolcularına sunuyor. Bayraklı’nın tam kalbindeki 300 metrekarelik ofisinde hizmet veren Tatilcikuş, misafirlerine her daim memnuniyet sözü veriyor.

Tatilcikuş yüksekten uçuyor

Haberin Devamı

15 YILLIK TECRÜBE

Tatilcikuş Seyahat Acentesi’nin Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Kaan Özçörekçi, turizme 2009’da Kıbrıs’ta başladığından bu yana sektörde olduğunu ve Tatilcikuş’u da bunca yıl edindiği tecrübe ve ‘şampiyonlar ligi’ diye adlandırdığı bir ekiple kurduğunu belirtti. Türkiye Cumhuriyeti Turizm Bakanlığı’na A Grubu Seyahat Acentesi Belgesi ile bağlı olan Tatilcikuş Seyahat Acentesi, otel konaklamalarının yanı sıra Türk Hava Yolları, Anadolu Jet ve Pegasus Havayolları’nın yetkili satış ve biletleme acenteliğini de yapıyor.

Tatilcikuş yüksekten uçuyor

MUTLU MÜŞTERİNİN SIRRI MUTLU ÇALIŞANLAR

ÖNCELİĞİN daima çalışanların mutluluğu olarak belirlendiği Tatilcikuş’ta, “Mutlu çalışan olmazsa mutlu müşteri de olmaz” mottosu benimsenmiş durumda.

ÇALIŞMAK İÇİN HARİKA BİR YER

HER yıl elde ettikleri başarıları kutlamak için düzenlenen Tatilcikuş Staff Party organizasyonunda bu sene yeni bir kilometre taşı daha kutlandı. Tatilcikuş Seyahat Acentesi, 5 kıtada ve 60’dan fazla ülkede şirket çalışanlarının mutluluğunu tarafsız ve güvenilir şekilde ölçen sertifikasyon programı Great Place to Work tarafından düzenlenen ve tüm çalışanların katıldığı anketten yüzde 94 gibi yüksek bir puan çıkararak en iyi işverenler arasındaki yerini aldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!