Tariş Zeytinyağı'nda değişiklik

Güncelleme Tarihi:

Tariş Zeytinyağında değişiklik
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2016 11:09

Tariş Zeytinyağı'nda değişiklik

Haberin Devamı

TARİŞ Zeytin ve Zeytinyağı Birliği'nde yönetim kurulu üyeliği görevinde bulunurken yaşamını kaybeden Milas Kooperatif Temsilcisi Şerafettin Alkaya'nın bayrağını, Aydın Ortaklar'dan Mehmet Tokgöz devraldı.
Zeytin ve Zeytinyağı Birliği'nin yeni Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tokgöz, çiftçi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Aynı zamanda eğitim emekçisi olan Mehmet Tokgöz, yeni görevi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Devraldığı görevi hakkıyla yerine getirmek istediğini dile getiren Tokgöz, "Kurumun devamlılığı açısından da bu görevlerin önemi olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle var gücümüzle Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği'nin başarısı için uğraş vereceğiz" dedi. Çocukluğundan bu yana zeytin ağaçları içinde olduğunu anlatan Tokgöz, geçmişinde ve geleceğinde zeytin ağacının çok büyük bir öneme sahip olduğunu, onu daha da ileri taşımak için çaba sarf edeceğini vurguladı.
Tokgöz'ün, Ortaklar Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Kooperatifi'nin yanı sıra Ortaklar İncir Kooperatifi üyeliği de bulunuyor. Aydın doğumlu olan 65 yaşındaki Tokgöz, evli ve iki çocuk babası.

İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!