Tam 24 yıldır kazandırmaya devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Tam 24 yıldır kazandırmaya devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2023 02:57

Her geçen gün hızına hız katarak büyüyen, yerli ve milli bir marka olan Pizza Tomato, lezzet ağıyla Türkiye’yi sarmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

 


EMİN adımlarla büyüyen Türkiye’nin yüzde 100 yerli ve milli markası Pizza Tomato, 1999’dan beri günlük taze hamur ve malzemelerle ürettiği enfes pizzaları 7’den 70’e sevenleriyle buluşturuyor. Helal sertifikalı tedarikçileri ve hijyenik mutfağıyla fark yaratan Pizza Tomato ürünleri, genel, şubelere ve www.pizzatomato.com.tr adresine özel kampanyalarla her bütçe için ürün çeşitliliği sunuyor.
Firma, “Türkiye’yi Saran Lezzet” sloganıyla yatırımcılarına Türkiye genelinde franchising sistemiyle bayilik vermeye devam ediyor. Kendi işini kurmak isteyenler için Pizza Tomato’nun güçlü operasyon modeli, endüstriyel yenilikleri, düzenli destek ekibi, lezzetli ürünleri ve müşteri memnuniyetiyle mükemmel bir adres olduğunu söyleyen firma yetkilileri, şu bilgileri paylaştı:

Haberin Devamı

Tam 24 yıldır kazandırmaya devam ediyor

46’NCI ŞUBE KIBRIS’A
“1999’da Marmaris’teki restoranıyla yola çıkan Pizza Tomato’nun amacı başarılı bayilerle büyümek. Franchising sistemine odaklanan ve yatırımcılarıyla birlikte büyümeyi esas alan firmamız, Diyarbakır Yenişehir, İzmir Bornova ve Osmaniye Düziçi’nden sonra çok yakında 46’ncı lezzet noktası KKTC İskele-Mağusa şubesiyle pizza severlerin hizmetinde olacak. Pizza Tomato olarak yatırımcılarımızın bütçelerine göre seçim yapabilecekleri farklı konsept seçenekleri sunuyoruz. Reklam, pazarlama, eğitim, operasyon, hammadde ve lojistik desteği sağlıyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!