Talatpaşa Laboratuvarlar Grubu beşinci şubesiyle Balçova’da

Güncelleme Tarihi:

Talatpaşa Laboratuvarlar Grubu beşinci şubesiyle Balçova’da
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2021 18:38

Alsancak, Karşıyaka ve Bayraklı’nın ardından Balçova’ya da yatırım yapan Talatpaşa Laboratuvarlar Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Serdar Seven, büyümeye devam ettiklerini söyledi.

Haberin Devamı

1996 yılında ilk şubesini Alsancak Talatpaşa Bulvarı’nda açarak sağlık sektöründe hizmet vermeye başlayan Talatpaşa Laboratuvarlar Grubu, geçen 25 yılda İzmir’in en köklü ve güvenilir tıp laboratuvarlarından biri haline geldi. İkinci şubesini 2016 yılında Alsancak Kapalı Spor Salonu karşısında açan Talatpaşa Tıp Laboratuvarı, 2018 yılında Karşıyaka Mavişehir’de üçüncü şubesini, 2020 yılında ise Bayraklı’da dördüncü şubesini hizmete soktu. Beşinci şubesini 18 Ekim 2021 tarihinde Balçova’da açarak hizmetlerine devam eden Talatpaşa Laboratuvarlar Grubu, hızlı büyüme sürecine devam etmek istiyor. Talatpaşa Laboratuvarlar Grubu’nun Balçova Kipa AVM karşısındaki yeni şubesinde düzenlenen açılış törenine tıp dünyasından tanınmış çok sayıda hekim ve davetliler katıldı. Talatpaşa Laboratuvarlar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Serdar Seven, misafirlerine laboratuvarı gezdirerek, kullanılan sistemler hakkında bilgiler verdi. Açılış, tüm dünyada etkisi halen devam eden koronavirüs önlemleri altında gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Talatpaşa Laboratuvarlar Grubu beşinci şubesiyle Balçova’da

YARITIRIMLARIMIZ SÜRÜYOR

Açılışta konuşan Dr. Serdar Seven, Talatpaşa Laboratuvarlar Grubu’nun kurulduğu günden bugüne kadar düzenli olarak sağlık yatırımlarına devam ettiğini ve yeni teknolojileri yakından takip ederek, bölge halkı, hekimler ve sağlık kuruluşlarının hizmetine sunduklarını kaydetti. Bu bağlamda koronavirüs pandemisine yönelik salgında ara vermeden çalışmalarına ve yatırımlarına devam ettiklerini kaydeden Dr. Serdar Seven, şunları söyledi: “Pandemi döneminde geçtiğimiz yıl Bayraklı şubemizi hizmete açmıştık. Bu yıl da Balçova şubemizle yatırımlarımıza devam ediyoruz. Balçova bölgesi İzmir’in yarımadaya açılan penceresi. Bu bölgedeki eksiği fark ettik ve bu açığı kapatmak için yatırım kararı aldık. Balçova’da da doktor muayenehaneleri giderek artış gösteriyor. Bu ihtiyacı karşılamak için de bu bölgeye yatırım kararı aldık. Balçova bölgesinde hasta kabulüne başladığımız merkezimizin bölge halkına hayırlı olmasını diliyoruz. Her zaman için hedeflerimiz hasta odaklı çalışan, hızlı ve doğru sonuç vermeyi ilke edinmiş laboratuvarlar zinciri oluşturmak... Hasta memnuniyeti için hiç durmadan çalışıyoruz. Hedefimiz yüzde 100 memnuniyet oranını karşılamaktır. Bu yolda bize destek veren tüm hekim ve hastalarımıza teşekkür ediyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!