Swissôtel Resort&Spa Çeşme kapılarını açıyor

Güncelleme Tarihi:

Swissôtel Resort&Spa Çeşme kapılarını açıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2023 06:47

Doğanın mucizesinden ve değişimin canlandırıcı ruhundan ilham alınarak temelleri atılan Swissôtel Resort&Spa Çeşme haziranda konuklarını ağırlamaya başlıyor.

Haberin Devamı

 

DÜNYANIN öncü otel grubu Accor çatısı altındaki premium segment Swissôtel markası ve sektörün güçlü yatırımcısı Dilek Holding yatırımı ile inşasına başlanan ve Çeşme’nin ruhunu İsviçre tarzıyla harmanlayarak özel olarak dekore edilen proje, 248 geniş konuk odası ve 18 süit ile misafirlerini ağırlamaya hazır. Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olmasının yanı sıra tüm dünyanın ilgisini çeken ve doğanın tüm güzelliklerini cömertçe sunduğu Çeşme’nin incisi Ilıca’nın yeni gözdesi Swissôtel Resort&Spa Çeşme, eşsiz standartlarıyla kendini yeniden keşfetme ve mutluluk yolculuğuna çıkmak isteyenlere yeni bir lüks deneyimi deneyimi yaşatacak.
Daha önce hayata geçirdikleri başarılı projelerle otel işletmeciliğinde güçlü bir deneyime sahip olduklarını ifade eden Dilek Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bilal Dilek, “Çeşme’nin benzersiz güzelliğine yakışır şekilde özenle tasarlanan Swissôtel Resort&Spa Çeşme’nin bölgede fark yaratacağına inancımız tam. 3 yıl önce büyük heyecanlarla başladığımız projeyi tamamlayıp hayata geçirdiğimiz için mutluyuz. Kaliteli hizmet politikamızla faaliyetlerimizi sürdüren, bunu yaparken doğayı koruyan ve bu doğrultuda daha iyi bir geleceğe yatırım yapmayı kendine görev edinmiş bir holding olarak bu kadar değerli bir projenin yatırımcısı olmaktan son derece mutluyuz” dedi.

Haberin Devamı

Swissôtel Resort&Spa Çeşme kapılarını açıyor

LÜKS VE KONFOR YENİDEN TANIMLANDI
Swissôtel Resort&Spa Çeşme’nin hayran bırakan manzarası, şık odaları, yeme-içme alanları ve ileri düzey kaliteli otelcilik anlayışıyla lüks ve konforu her yönüyle hissettireceğini paylaşan Dilek, “Sadece otel misafirlerine özel hizmet sunan muhteşem Ilıca kumsalı, birçok sosyal imkanı, özel mimarisi, muhteşem gün doğumu ve batımları ile tam anlamıyla ayrıcalıklı yaşam sunacak. İddiamız, Çeşme tatil anlayışına yeni bir boyut kazandırmak. Konumu itibariyle Çeşme’nın en özel lokasyonunda yer alan Swissôtel Resort&Spa Çeşme, özel dizayn odaları, adını sıkça duyuran Çeşme gurme tatlarını özel yorumlarla yeni bir lezzet şölenine dönüştüren lezzetleri, özel plajı, misafir hizmetleri, bambaşka bir konaklama deneyimi sunan 2 adet bin 400 metrekare büyüklüğe sahip penthouse’ları, helikopter pisti ve eğlence imkanlarıyla bir tatilin ötesine geçecek yepyeni bir konaklama deneyimi yaşatacak. Kısaca, lüks ve konforu yeniden tanımlıyoruz. Ayrıcalıklı tatil deneyimini gerçek anlamda yaşatıyoruz. Haziran ayında misafirlerimizi ağırlamaya başlayacağız ve şimdiden yoğun bir taleple karşı karşıyız. Tüm yıl boyunca talebin bu şekilde süreceğine inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Swissôtel Resort&Spa Çeşme kapılarını açıyor

LEZZET ŞÖLENİ
TÜRK mutfağında akıllara gelen her lezzeti bir araya getiren Swissôtel Resort&Spa Çeşme, misafirlerine sunduğu lezzetlerle de dikkat çekiyor. Yöresel tatlardan kebaplara kadar zengin gastronomi örneklerini usta şeflerin ellerinden deneyimleme fırsatı sunarken, Uzakdoğu lezzetlerinden İtalyan mutfağına, Ege mutfağına ve balıktan ona eşlik eden birbirinden lezzetli meze tabaklarına kadar geniş menüsünü özenle hazırlıyor. 4 restoranı ve 3 farklı bar seçeneği ile yemek ve eğlence keyfi günün her saatinde misafirlerine lezzet şöleni yaşatıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!