Şenlikte barış mesajları

Güncelleme Tarihi:

Şenlikte barış mesajları
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2016 13:23

Şenlikte barış mesajları

Haberin Devamı

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, 19. Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği'nin açılış resepsiyonunda, konuk ülkeler Azerbaycan, Bosna-Hersek, Bulgaristan, Makedonya ve Romanya ile ülkemizden Sinop ve Siirt-Kurtalan'dan şenliğe katılan ekiplerin temsilcileriyle bir araya geldi.

Gaziemir Ulusal ve Uluslar arası Çocuk Şenliği Kültür Evi'nde düzenlenene açılış resepsiyonunda konuşan Başkan Şenol, “Bu yıl 19. kez yakıyoruz sevgi, barış, kardeşlik ateşini. Her yıl şenliğimizde misafir ettiğimiz çocuklar ile konuk heyetler, bizim yurt dışındaki gönüllü barış elçilerimiz oluyor. Dünya barışında geleceğin sahipleri çocuklara önemli görevler düşüyor. Çünkü dünyanın geleceği çocukların ellerinde. Biz de şenliğimizle onların yüreğine sevgi, barış tohumları ekerek dünya barışına katkı koyuyoruz. Atamızın izinden yürüyerek 'Yurtta barış, dünyada barış' diyoruz" diye konuştu.

Gaziemir Kaymakamı Yaşar Dönmez ise “19 yıldır yapılan bu şenlik çok anlamlı. Gaziemir'in şenliği tüm belediye ve kurumlara örnek olmalı" dedi.

İZMİR (DHA)

foto

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!