Sancar Maruflu'ya 'Örnek Vatandaş' ödülü

Güncelleme Tarihi:

Sancar Marufluya Örnek Vatandaş ödülü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2016 13:57

Sancar Maruflu'ya 'Örnek Vatandaş' ödülü

Haberin Devamı

TÜRKİYE Yaşlılık Konseyi Derneği (TÜRYAK) tarafından, İzmir'den aday gösterilen Sancar Maruflu'ya 'Örnek Kıdemli Vatandaş' ödülü ve unvanı verildi.
Dünya Yaşlılar Günü olan 1 Ekim'de Mövenpick İstanbul Levent Oteli'nde "TÜRYAK 2016 Örnek Kıdemli Vatandaş Ödül Töreni" düzenlendi. Etkinlikte, 29 ilin büyükşehir belediyeleri ve sivil toplum kuruluşları tarafından seçilen 46 kişi ile Türk vatandaşlarının yaşadığı 14 ülkeden (Almanya, ABD, Avusturya, Avustralya, Belçika, Danimarka, Fransa, Hollanda, İngiltere, İsveç, İsviçre, İtalya, Kanada ve Norveç) Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı tarafından seçilen 17 kişiye, 'Örnek Kıdemli Vatandaş' ödülü verildi. İzmir'den de Sancar Maruflu'ya bu ödül ve unvan verildi.
Ödülünü alan Maruflu, aday gösterenlere, kendisini daima sahiplendiklerini belirttiği Egeli, İzmirli ve Karşıyakalı hemşehrilerime teşekkür etti. Maruflu, "Belki bu ödül ve unvanla artık 65 yaş üstü olarak, yaşlılar sınıfına girdiğim tescillenmiş oluyor. Bilinsin ki; ben mesleğimde de, demokratik sivil kitle öğütçülüğü çalışmalarımda da, hayatımın sonuna kadar emekli olmayacağım. Ancak, TURYAK'ın verdiği bu ödül ve unvan, bana yepyeni bir güç ve daha çok çalışma arzusu kazandırdı. İzmirli fakir ve fukaralarımız için artik daha çok çalışacağım" dedi.

İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!