Saç ekim direktörü Yasemin Gülgör, yeni yerinde

Güncelleme Tarihi:

Saç ekim direktörü Yasemin Gülgör, yeni yerinde
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2022 17:14

Uzun yıllardır İzmir’de saç ekim birimi ve medikal estetik direktörlüğü görevlerinde bulunanYasemin Gülgör, Forum Bornova Kavşağı’ndaki tıp merkezinde hizmet vermeye başladı.

Haberin Devamı

SAÇ dökülmesi, saç seyrelmesi gibi problemlerin yanı sıra medikal estetik, PRP ve saç mezoterapisi gibi uygulamalarda hizmet vermeye başladıklarını belirten Yasemin Gülgör, “Alanında uzman kadromuzla, dünyada gelişmiş sağlık merkezlerinde kullanılan ileri sistemlerle hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi. Sağlık turizmiyle birlikte yurt dışındaki hastalara da hizmet verildiğini belirten Gülgör, “Yurt dışından bizi tercih eden hastalarımızla internet sitemiz ya da WhatsApp yoluyla görüşerek planlamaları yapıyoruz. Daha sonra hangi tedavinin uygun olduğuna karar vermemiz ve tedavi planlaması için hastalarımızı İzmir’e davet ederek tedavilerini gerçekleştiriyoruz” diye konuştu. yaklaşık 6-8 saat sürüyor İnsan sağlığıyla ilgili yapılacak her müdahalenin uzmanlık ve tecrübe gerektirdiğini belirten Gülgör, “Günümüzde merdiven altı yerlerde saç ekimi yapan yerler var. Bu tür müdahaleler olumsuz sonuçlar doğurabilir. Saç ekiminin, ameliyathane ortamında, doktor ve anestezi teknisyenleri gözetiminde tecrübeli ellerde yapılması daha sağlıklı olacaktır. Saç ekimi yaklaşık 6-8 saat süren bir işlemdir. Bu süre zarfında nadiren de olsa oluşabilecek komplikasyonlar için merkezimizde bulunan hekimler anında müdahale edebilir” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Saç ekim direktörü Yasemin Gülgör, yeni yerinde

SAKAL VE KAŞ DA EKİLİYOR

Hastaların sadece saç ekimi için başvurmadıklarını belirten Yasemin Gülgör, şöyle devam etti: “Saçın dışında sakal ve kaş ekimi için gelen hastalarımız da var. Sakal ekimi, hastalarımız tarafından büyük ilgi görüyor. Özellikle daha erkeksi görüntüye sahip olma düşüncesiyle hastalar bize başvuruyor. Sakal dökülmesinin çeşitli nedenleri bulunuyor. Alerjik hastalıklar, cilt rahatsızlıkları, hormonal dengesizlikler gibi... Sakal ekimi köselik, seyrek veya dağınık sakal durumlarında da uygulanmaktadır. Sakal ekimi 21-22 yaşlarından itibaren uygulanabilir. Sakal ekimlerinde her zaman hedefimiz doğal ve estetik sakallara hastalarımızın kavuşmasıdır. Sakal ekiminin yöntem olarak saç ekiminden hiçbir farkı yoktur. FUE tekniğinde olduğu gibi micro motor uçlarıyla kişinin genetik olarak en az dökülen kulak arasındaki bölgeden veya enseden alınan saç kökleriyle uygulanmaktadır. Ekilen sakallar genellikle 3’üncü aydan itibaren çıkmaya başlar, 8-12 ay arasında ise tamamı çıkmış olur.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!