Rüzgarla dans

Güncelleme Tarihi:

Rüzgarla dans
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2023 11:04

Arkas Aegean Link Regatta’da geri sayım başladı. Aynı zamanda Türkiye Yat Ligi’nin son ayağı olan yarışta ligin şampiyonları da kupalarına kavuşacak. İlk kez J70 sınıfı teknelerin de yarışacağı Arkas Aegean Link Regatta, 22-27 Ağustos’ta gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

 

BU YIL 7’NCİ KEZ YAPILIYOR
Çeşme’nin geleneksel ve uluslararası yarışı Arkas Aegean Link Regatta, 7’nci yılında da yatların rüzgarla danslarına tanıklık etmeye hazırlanıyor. Arkas Holding, Türkiye Yelken Federasyonu, Ege Açık Deniz Yat Kulübü ve Çeşme Marina’nın, ülkemizde yelken sporunun gelişmesi ve Çeşme’de bu sporun daha aktif hale gelmesi için güçlerini birleştirerek düzenlediği yarış, bu yıl 22-27 Ağustos’ta gerçekleştirilecek.

YİNE NEFESLERİ KESECEKLER
Yelkenciler, 23 Ağustos Dünya Rüzgar Gibi Esme Günü’nde Çeşme denizinin güçlü dalgaları ve sert esen rüzgarıyla tek yarışta mücadele edecek. İkinci gün Çeşme Belediyesi’nin sponsorluğunda 100’üncü Yıl Yarışı yapılacak. Üçüncü gün ise yarışa yeni eklenen J70’ler sularda olacak. Arkas’ın Dört Silahşörleri, yeni J70 tekneleri Athos, Porthos, Aramis ve D’artagnan ile her takım dörder kişi halinde yarışacak.

Haberin Devamı


Yarışı kazanan tekne kupanın sahibi olacak. 1 yıl sonraki yarışta kupa yeni şampiyona verilecek. Yarışı üst üste 5 yıl kazanan tekne ise kupanın daimi sahibi olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!