Rooms Ailesi, bölgenin parlayan yıldızı oldu

Güncelleme Tarihi:

Rooms Ailesi, bölgenin parlayan yıldızı oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2022 18:33

Çeşme’nin en mavi, en güzel kıyısı olan Boyalık’ta kapıları açan Rooms Otel, Rooms ayrıcalıklarını yaşatmaya davet ediyor.

Haberin Devamı

SON yıllarda bölgenin parlayan yıldızı olan Rooms Otel, misafirlerine kaliteli ve huzurlu bir tatil sunuyor. Tesis; özel plajı, güler yüzlü ekibi ve daha pek çok hizmetiyle unutulmaz tatil deneyimi yaşatıyor. Günün ilk saatleriyle birlikte dolmaya başlayan Rooms Beach’e sadece Çeşme ve İzmir kent merkezi sakinleri değil, bölgede konaklayan turistler de yoğun ilgi gösteriyor. Kapılarını otel misafirlerinin yanı sıra dışarıdan konuklarına da açan Rooms Otel, gelenleri deniz ve eşsiz lezzetleriyle buluşturuyor.

Rooms Ailesi, bölgenin parlayan yıldızı oldu

SEVİLEN MARKA OLDUK
Rooms Hotel ve Beach Yöneticisi Mert Gönül, büyüyen ve sevilen bir marka olmalarından ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Beachimize hem otelimizde kalanlar, hem de dışarıdan insanlar giriş yapabiliyor. Gayet popüler, insanların sevdiği, Vodafone Red’le kurumsal anlaşmanın olduğu, kaliteli, sakin müziklerin çaldığı kafa dinlendirici bir plaj olduk. Genelde İstanbul’dan, İzmir’den, Ankara’dan, Almanya’dan müşterilerimiz geliyor. Akşamlar için de içeride bir restoranımız var. Deniz, kum, güneşin tadını çıkarırken, size eşlik edecek menümüz dünya mutfağından sokak lezzetlerine kadar uzanan geniş bir yelpazeye sahip. Büyüyen, sevilen bir markayız” dedi.

Haberin Devamı

MAVİ BAYRAĞIMIZ VAR
Dinlenmek, kaliteli yemek yemek ve hizmet almak isteyenlerin Rooms Beach’i tercih ettiğini ifade eden Gönül, şunları söyledi: “Ailelere de, gençlere de hitap ediyoruz. Cumartesi günü eğlenenler pazar günü dinlenmek istiyor. Aynı zamanda çok inovatifiz. Online rezervasyon ve online alışveriş yapabilirsiniz.” Mavi bayrağa sahip Rooms Beach’in pek çok etkinliğe ev sahipliği yaptığını da ifade eden Mert Gönül, “İşletmemiz tertemiz, hayvan dostuyuz. Rooms Beach’te voleybol, ayak futbolu, ipte yürüme, yoga, su sporları ve daha birçok etkinliğimiz oluyor. Bunun dışında her hafta sanat sergisi var, seramik kursu veriyoruz” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!