Prof. Dr. Metin Ergün Spor Hekimliği Kliniği yeni yıla hazırlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Prof. Dr. Metin Ergün Spor Hekimliği Kliniği yeni yıla hazırlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2023 23:50

Spor Hekimliği Uzmanı Prof. Dr. Metin Ergün, 20 yılı aşan tecrübesini ekip çalışması ve teknolojiyle birleştirdiklerini belirterek, yeni yıl öncesinde yüksek yoğunluklu robotik lazer sistemiyle teknolojik donanımlarını bir adım daha ileriye taşıdıklarını ve hastalarının tedavilerinde kullanmaya başladıklarını söyledi.

Haberin Devamı

 Prof. Dr. Metin Ergün tarafından 2021 yılında Bostanlı’da hayata geçirilen Spor Hekimliği Kliniği, spor hekimliğine yeni bir bakış getirdi. Spor hekimi, spor psikoloğu, spor diyetisyeni, spor fizyoterapistleri, spor masörleri ve egzersiz uzmanlarından oluşan deneyimli ekibiyle modern tedavi yöntemlerini hastalarının tedavisinde uyguladıklarını belirten Prof. Dr. Metin Ergün, “Amacımız sağlıklı yaşam kalitesine katkı sunmak” dedi.

TECRÜBE TEKNOLOJİYLE BİRLEŞİYOR

Yeni yıl öncesinde yüksek yoğunluklu robotik lazer sistemiyle teknolojik donanımlarını bir adım daha ileriye taşıdıklarını vurgulayan Ergün, şöyle devam etti: “Hastalarımızın sağlıkla ilişkili yaşam kalitesine daha fazla katkı sunmayı amaçlıyoruz. Başta sporcu sağlığı ve hastalıkları olmak üzere spor yaralanmaları, fizik tedavi ve rehabilitasyon, kas, tendon ve eklem sağlığı, ağrı tedavisi, kök hücre, PRP ve ACRS tedavileri, omurga sağlığı ve duruş bozuklukları, sporcu performans testleri, spor sonrası yenilenme ve toparlanma teknikleri gibi nitelikli uygulamalara yer veriyoruz.”

Haberin Devamı

2024 YILI MESAJI 

Yeni yılın herkes için hep gülümseten anılar getirmesini temenni ediyoruz. Sağlık, mutluluk ve huzur dileklerimizle yeni yılınız kutlu olsun!

Prof. Dr. Metin Ergün

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!