Prof. Dr. Metin Ergün Spor Hekimliği Kliniği, teknolojiye yatırım yapıyor

Güncelleme Tarihi:

Prof. Dr. Metin Ergün Spor Hekimliği Kliniği, teknolojiye yatırım yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2024 04:43

Spor Hekimliği Uzmanı Prof. Dr. Metin Ergün, 2021 yılında Karşıyaka Bostanlı’da hayata geçirdikleri Spor Hekimliği Kliniği’nde modern ve etkili fizik tedavi yöntemlerini kullanarak hastaların ağrılarının giderilmesini ve sağlıkla ilişkili yaşam kalitelerinin artırılmasını hedeflediklerini söyledi. Prof. Dr. Metin Ergün Spor Hekimliği Kliniği’nde spor hekimi, fizyoterapistler, spor psikoloğu, spor diyetisyeni, spor masörleri ve egzersiz uzmanlarından oluşan deneyimli bir ekip ve bütüncül bir yaklaşımla kişiye özel tedavi programları uygulanıyor.

Haberin Devamı

 

TECRÜBE VE TEKNOLOJİ

Fizik tedavide; manuel terapi, mobilizasyon teknikleri, lenf drenajı, derin doku masajı, Graston tekniği, kinezyolojik ağrı bantları ve tedavi edici egzersizler gibi çeşitli yöntemlerden faydalandıklarını belirten Prof. Dr. Metin Ergün, “Bu uygulamalardaki tecrübemizi Tecar Terapi (Odaklanmış Radyofrekans Terapisi), Magnetoterapi (Manyetik Alan Tedavisi), Compex Terapi (TENS), Perküsif Terapi, Game Ready ve Dr. Life (Lenfatik) ile birleştirerek fizik tedaviyi daha etkili hale getiriyoruz. Yüksek yoğunluklu Robotik Lazer (Hilterapi) ile teknolojik donanımızı daha da ileriye taşıdık. Ağrılara son vererek yaşam kalitesini artırıyor, derin dokulara nüfuz ederek hücre ve dokuların tamiri ile yenileyici tedavi imkanı sağlıyoruz” dedi.

ROBOTİK LAZER TEDAVİ

Haberin Devamı

Robotik lazer tedavi yöntemi hakkında bilgiler veren Prof. Dr. Metin Ergün, şunları söyledi: “Bu sistem ile nokta atışı yaparak ameliyatsız, ağrısız ve yan etkisiz şekilde başta bel, boyun ve sırt ağrıları, bel ve boyun fıtıkları olmak üzere kas ve tendon yaralanmalarında, myofasiyal ağrı sendromunda, omuz ağrılarında, tenisçi veya golfçü dirseği tedavisinde, sinir sıkışmalarında, kireçlenmeye bağlı ağrılarda ve topuk dikeninde hastalardan çok iyi geri dönüşler almaktayız. Yüksek yoğunluklu lazer derin dokulara nüfuz ederek ödem giderici, ağrı kesici ve doku yenileyici etki sağlıyor. İşlem kısa sürmekte ve uygulama esnasında genellikle ağrı hissedilmemekte veya minimum seviyede olmaktadır. Ağrıları yüzünden hayatı zorlaşan, yaşam kalitesi düşen, günlük işlerini bile yapmakta zorlanan hastalarımız için çözüm üretmeye çalışıyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!