Piriştina’ya "40 Gün 40 Gece 40 Okul" Teşekkürü

Güncelleme Tarihi:

Piriştina’ya 40 Gün 40 Gece 40 Okul Teşekkürü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2015 15:50

BUCA BELEDİYE BAŞKANI LEVENT PİRİŞTİNA, ÖĞRENCİLERE TOHUM KALEMLERİ HEDİYE ETTİ.

Buca Belediyesi’nin bu yaz gerçekleştirdiği “40 gün 40 gece 40 okul” projesinin finali bol teşekkürlü bir törenle yapıldı.
Buca’da yeni eğitim öğretim dönemi Buca Ali Kuşçu İlkokulu’nda düzenlenen törenle başladı. Buca Belediyesi’nin “40 günde 40 gece 40 okul” adıyla ve “Siz tatile biz tadilata” sloganıyla hayata geçirdiği bakım ve tadilat gören okulların teslim töreni de öğretim yılı açılış töreninde yapıldı. Buca Ali Kuşçu İlkokulu’nda yapılan törene Buca Kaymakamı Fecri Fikret Çelik, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Dursun Değirmenci, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Okur, Buca’daki 80 eğitim yuvasının okul müdürü ve çok sayıda veli katıldı. Buca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2015-2016 eğitim öğretim yılının başlangıcı dolayısıyla düzenlenen törende ilçe mülki idarecilerinden öğrencilere tüm Bucalılar Belediye Başkanı Levent Piriştina’ya teşekkürlerini sundu. Proje kapsamında önümüzdeki yıl 40 okulu daha yenileyeceklerini belirten Başkan Piriştina ise çocuklara tohum kalem hediye etti.
40 OKUL DAHA
Buca Kaymakamı Fecri Fikret Çelik, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın eğitim ve öğretime gösterdiği destek ve duyarlılığın takdire şayan olduğunu belirtirken, hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ise konuşmasında geleceğe yapılan en büyük yatırımın eğitime yapılan yatırım olduğunu vurguladı. Belediye olarak aydınlık gelecekler yaratmak için var güçleriyle çalışacaklarını söyleyen Başkan Piriştina, 2016 yazında 40 okulun daha tadilat ve tamiratını gerçekleştireceklerini belirtti.
TOHUM KALEMLERİ HEDİYE ETTİ
Çevre temizliği konusunda verilen ilk dersin ardından, halk dansları topluluklarının ve Buca Belediyesi maskotlarının katılımıyla renklenen törende minik öğrenciler doyasıya eğlendi. Törenin ardından Buca kaymakamı Fecri Fikret Çelik ile tadilat yapılan sınıfları gezen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, öğrencilere tohum kalemleri hediye etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!