Pınar Karşıyaka, yine iddialı

Güncelleme Tarihi:

Pınar Karşıyaka, yine iddialı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2016 14:37

Pınar Karşıyaka, yine iddialı

Haberin Devamı

Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA)- PINAR Karşıyaka, Spor Toto Basketbol Ligi'nde yeni sezon öncesi 6'sı yabancı 7 transferle kadrosunda büyük değişime giderken, Basketbol Şube Başkanı Turgay Büyükkarcı, iddialı bir takım oluşturduklarını söyledi.
Soner, Muhammed, Egemen ve Iverson'u takımda tutup, point guard Kevin Dillard, şutör guard J'Covan Brown, kısa forvet Mateusz Ponitka, forvet Dajuan Summers ve Erdi Gülaslan, uzun forvet Brent Petway ile pivot Josh Boone'u aldıklarını, antrenör olarak da Nenad Markovic ile anlaştıklarını belirten Büyükkarcı, "İyi bir kadro kurduk. Şimdi sıra takım olmakta" dedi.
İstedikleri her transferi gerçekleştirdiklerini sözlerine ekleyen Turgay Büyükkarcı, "Transferleri yaparken bütçeyi aşmamaya özen gösterdik. Kaliteli ve karakterli oyuncuları almamız da çok önemli. Hem uzun hem de kısa rotasyonumuz çok güçlü hale geldi. Artık iş önce hocamıza, sonra taraftarımıza ve hepimize düşüyor. Bu takıma destek versinler. Karşıyaka yine lig, kupa ve Avrupa'da başarı kovalayacak" dedi.
Bu arada takıma yaklaşık bir aydır antrenman yaptıran Antrenör Markovic, altyapıdan gelen gençlerle ilgili önümüzdeki günlerde yönetime rapor verecek. 
BROWN'A SEL ENGELİ
Pınar Karşıyaka'da dün İzmir'de olması beklenen yeni transferlerden ABD'li J'Covan Brown, ülkesindeki sel engeline takıldı. Louisiana eyaletinde etkili olan ve 13 kişinin hayatını kaybetmesine yol açan sel nedeniyle Türkiye'ye gelemeyen Brown'ın yarın takıma katılması bekleniyor. Pınar Karşıyaka'da daha önce yabancılardan Dillard, Summers ve Iverson, İzmir'e gelmişti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!