Peri tozu serpilmiş gibi

Güncelleme Tarihi:

Peri tozu serpilmiş gibi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2017 10:53

Peri tozu serpilmiş gibi

Haberin Devamı

MODACI Zeynep Tunuslu'nun “Peri tozu serpilmiş gibi" cümlesiyle tanımladığı 2018 Bridal Show Türkiye'de ilk önce İzmirliler'in beğenisine sunuldu. Mavibahçe AVM'de gerçekleşti.

Gelinlik kreasyonunu Türkiye'de ilk defa beğeniye sunan Zeynep Tunuslu, İzmir'de olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi. Tunuslu'nun 6 ayda hazırladığı 12 tasarımdan oluşan defilesi koreograf Akif Örük - Rönesans Ajans modelleri tarafından sunuldu. Bu şehrin kendisine uğur getireceğine inandığını ve bu nedenle ilk önce İzmir'de defile yapmaya karar verdiğini vurgulayan Tunuslu, “İzmir'in kendisini de insanlarını da çok seviyorum. Burada olmaktan ve bu defileyi Mavi Bahçe gibi kültür, sanat ve modaya önem veren bir merkezde gerçekleştirmekten çok mutluyum. Gelinlik tasarımlarımı buradan sonra New York ve Paris'te yapacağım defilelerde de sergileyeceğim" dedi. Defilenin sunuculuğunu yapan televizyon programcısı Kamuran Tapul'un sorularını yanıtlayan

Zeynep Tunuslu 2018'in gelinlik modasını anlattı. Tunuslu son zamanlarda en beğendigi gelinin Oyuncu Fahriye Evcen olduğunu belirtti. Organizasyonu düzenleyen '3435 creative' iletişim firmasının yaptırdığı imaj araştırmasında, kültür sanat ve modanın İzmir'deki en sevilen merkezi seçilen, Mavibahçe'nin ödülü, etkinliklerin mimarı ve AVM Müdürü Ali Vedat Cevat Özeren'e verildi.

Mehmet KURT /  İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!