Orkide ve Ekiz, Olivtech'de

Güncelleme Tarihi:

Orkide ve Ekiz, Olivtechde
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2016 16:05

Orkide ve Ekiz, Olivtech'de

Haberin Devamı

Orkide ve Ekiz markaları, zeytin ve zeytinyağı sektöründe tanınırlılığı her yıl artan Olivtech'e katılarak yurt içi profesyoneller ile buluştu.

Fuar'ın açılışının ardından stantları ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Fuara katılımlarından dolayı teşekkür ettiği Küçükbay Yağ Sanayi'nin uluslar arası başarılarını yakından takip ettiğini belirtti. Aziz Kocaoğlu, Orkide ve Ekiz Yağları gibi güçlü markaların fuara katılımının Olivtech'in uluslar arası bilinirliği adına önemli katkı sağladığını ifade etti.

Zeytin ve zeytinyağı sektörünün İzmir'deki buluşmasına katılan sektör profesyonelleri ile İzmir ve çevre illerden katılan vatandaşlar Orkide ve Ekiz zeytinyağlarını tatma şansı yakaladı. Renkli lezzet etkinliklerinin gerçekleştiği Orkide ve Ekiz Yağ stantlarını dolduran Olivtech ziyaretçileri, güçlü iki markanın dünya mutfaklarındaki sunumları ile ilgili hazırlanan tanıtım filmlerini de ilgi ile izledi.

Dünyanın en önemli gıda fuarları arasında gösterilen Dubai ve Singapur'da geçtiğimiz günlerde gerçekleşen GULFOOD 2016 Dubai ve Singapur Food & Hotel Asia Fuarları'na katılan Orkide ve Ekiz Yağları önümüzdeki hafta ise Suudi Arabistan'da gerçekleşecek gıda fuarında Türk gıda sanayini temsil edecek.

İZMİR (DHA)

Foto

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!